Cuba Café sestdien valdīs dienvidnieciski jautras un padomiski nostalģiskas noskaņas

Lai sagādātu īpašu baudījumu saviem viesiem, iecienītā Vecrīgas izklaides vieta Cuba Café 22. februārī atzīmēs 9 gadu jubileju dienvidnieciski jautrās un padomiski nostalģiskās noskaņās.

Svinības ar mūziku un dejām sāksies sestdien, 22. februārī, pulksten 21.00 un turpināsies līdz pat svētdienas rītam, kad kopīgi līksmā gaisotnē tik sagaidīta, savulaik populārā, Armijas jeb Vīriešu diena. Tādēļ ieteicamais vakara dreskods - militārā stilā!

"9 gadi  - tas ir baigi labi! Svinēsim un priecāsimies, iemalkojot degvīnu un uzkožot desu un gurķi," piebilst bāra līdzīpašnieks Arnis Bikšus.

Jubilejas pasākums kopā ar "Nemiroff vodka" norisināsies divos stāvos, bet uz īpaša sarkanā paklāja tiks sumināti bāra uzticamākie klienti. Vakara gaitā uz lielā ekrāna viesus priecēs Latvijas Olimpiskās izlases bobslejisti un Eirovīzijas Latvijas atlases fināls. Cuba Cafe pasākumā solījusi ierasties arī Olga Rajecka ar  grupu.

Uz bāra skatuves uzstāsies multimākslinieks Roberts Gobziņš ar savu neatkārtojamo orķestri, bet vakara naglas titulu ir ieguvis dīdžejs no ārzemēm, kura vārdu organizatori neatklāj. Pagrabstāvā aiz bāra letes viesus sagaidīs pasaules apceļotājs, dīdžejs un mūžīgais daiveris Horens Stalbe un pats Cuba Café saimnieks, bārmenis ar "bārdu" Arnis Bikšus.

"Man patīk tas dīdžejs no ārzemēm -  viņš iegriezīs trakas dejas, bet Gobziņš ar orķestri sniegs gan smeldzi, gan saulaino Kubas smaidu. Nāciet ciemos – mēs ar Horenu būsim pie bāra!" mudina populārais bārmenis.

Par Cuba Café:

Cuba Café atrodas Jaunielā 17, pašā Vecrīgas sirdī . Ar vieglu, radošu atmosfēru, labu kokteiļu kvalitāti, draudzīgu un laipnu personālu.  

Tā radītāji Arnis un Miks pēc ilgām pārdomām nolēma atvērt autentisku bāru Kubas stilā, lai sniegtu cilvēkiem iespēju  visu gadu baudīt Kubai raksturīgo atmosfēru. Cuba Café ciemos gaida visus - gan tos, kuri mīl mierīgi pasēdēt pie bāra, gan aizrautīgus dejotājus, kā arī piedāvā slaveno kokteili Cuba Libre un citus autentiskus kokteiļus un gardas uzkodas.

Pateicoties Cuba Café Rīgas un Latvijas sabiedrība iepazina dzērienu Mojito shot - tagad tas ir ļoti iecienīts dažādos saviesīgos pasākumos.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.cubacafe.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58215785sec.