Konkursā Biznesa nakts saņemts necerēti liels pieteikumu skaits

Šonedēļ, 27. un 28. februārī, Biznesa augstskolas Turība Biznesa inkubatorā, Graudu ielā 68, Rīgā norisināsies realitātes šova cienīgs konkurss Biznesa nakts, kur 15 komandas izstrādās biznesa idejas un cīnīsies par galveno konkursa balvu - 700 eiro naudas balvu no Swedbank. Katras komandas uzdevums būs izvēlēties vienu no sešām problēmsituācijām un 24 stundu laikā rast risinājumu caur biznesa prizmu. Sacensību komandas sāks jau rīt, 27. februārī, pulksten 11.00.

Biznesa augstskola Turība Biznesa inkubatora vadītāja Ieva Melbārde: "Patiess pārsteigums un prieks par to, ka interese par šo konkursu ir bijusi tik liela – kopumā esam saņēmuši 53 komandu pieteikumus. Esam gandarīti, ka lielākā daļa šo pieteikumu ir izstrādāti ļoti rūpīgi un radoši. Konkursa žūrija atlasīja 15 labākās komandas, taču jāatzīst, ka konkurence starp komandām bija sīva."

I.Melbārde stāsta, ka šis ir viens no retajiem konkursiem, kam pieteikties varēja ikviens neatkarīgi no vecuma vai nodarbošanās. Lielākā daļa dalībnieku ir studenti no dažādām Latvijas augstskolām, taču pieteicās arī vairākas vidusskolēnu komandas. Starp 15 konkursā iekļuvušajām komandām ir divas vidusskolēnu komandas

"Šobrīd Biznesa nakts komanda cītīgi strādā, lai konkursa laikā dalībniekiem sagādātu vairākus pārsteigumus un, kā solīts, konkursu padarītu realitātes šova cienīgu!" atklāj Turības Biznesa inkubatora vadītāja.

Sacensību komandas sāks rīt, 27. februārī, pulksten 11.00, kad paredzēta konkursa Biznesa nakts atklāšana. Atklājot konkursu, 15 komandas tiks iepazīstinātas ar sešām problēmsituācijāmun saņems norādes, kas jāņem vērā šo 24 stundu laikā. Risinājumi būs jāmeklē visdažādākajās ikdienas situācijās, ko var panākt ar konkrētu biznesa nišu attīstīšanu un līdz šim nebijušu pakalpojumu ienākšanu tirgū.

Konkursa gaitai ikviens varēs sekot līdzi konkursa Facebook mājas lapā www.facebook.com/biznesanakts. Jaunumiem varēs sekot līdzi arī sociālajos tīklos Facebook  un Twitter, kur, ierakstot konkursa atslēgvārdus #biznesanakts, ikviens varēs sekot līdzi 15 komandu darba procesam un atmosfērai.
28. februāra rītā sāksies komandu prezentācijas konkursa žūrijai, un labākā komanda saņems 700 eiro naudas balvu no Swedbank.

"Mēs vēlamies, lai šajā konkursā cilvēki ne tikai cīnās par galveno balvu 700 eiro, bet arī iepazīstas ar visdažādākajiem cilvēkiem un pārliecinās, ka īsā laika posmā, pilnībā koncentrējoties uz uzdevumu, var radīt vērtīgas idejas, kas, iespējams,ir pamats jauna biznesa uzsākšanai!" stāsta Turības Biznesa inkubatora vadītāja.
Konkurss Biznesa nakts tiek organizēts, pateicoties "Latvijas Studentu biznesa inkubatoru iniciatīvai", kur apvienojušies ir Biznesa augstskolas Turība, Rīgas Starptautiskā ekonomika un biznesa administrācijas augstskolas, Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes, Rīgas Tehniskās universitātes Biznesa inkubatori. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.31901503sec.