Lielākā un mīļākā mājdzīvnieku izstāde «Petekspo. Latvijas uzvarētājs 2014» Ķīpsalā – jau martā

22. un 23. martā Ķīpsalā notiks lielākā un mīļākā mājdzīvnieku izstāde "Petekspo. Latvijas uzvarētājs 2014", kur kuplā skaitā būs aplūkojami gan pasākuma galvenie varoņi – suņi un kaķi, gan arī citi mājdzīvnieki. Apmeklētājus priecēs aizraujošas suņu sacensības, daudzveidīgi šovi un paraugdemonstrējumi.

Ģimenes ar bērniem un visi interesenti ir laipni aicināti uz Ķīpsalu, kuru divas dienas pieskandinās visdažādāko zvēru balsis. Vienā hallē varēs sastapt simtiem visdažādāko šķirņu suņus un par patīkamām cenām iegādāties noderīgas lietas plašajā zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcijā, savukārt otrā hallē varēs aplūkot dažnedažādus ņaudošus mīluļus no tuvām un tālām zemēm. Turpat apmeklētājus priecēs ņiprie palaidņi – mājas seski, truši, papagaiļi un kanārijputniņi, dažādi dekoratīvie baloži, gaiļi un vistas, arī mīlīgās dekoratīvās jūrascūciņas, pelītes, kāmīši, žurciņas un citi daudz eksotiskāki zvēriņi. Savukārt bērni no sirds patikas varēs izlēkāties piepūšamajās atrakcijās.

Starptautiskajā suņu izstādē rekordliels dalībnieku skaits

Divu dienu laikā starptautiskajā suņu izstādē piedalīsies vairāk nekā 4000 suņu no 16 valstīm, kuri pārstāvēs 260 šķirnes. Līdztekus populārām šķirnēm apmeklētāji klātienē varēs aplūkot arī retumus, kuri būs tikai un vienīgi šajā izstādē. Būs aplūkojamas Japānā selekcionētās šķirnes – šikoku, hokaidietis un Japānas nacionālais "dārgums" – kisju, kā arī visdažādākajās pasaules valstīs izveidotās medību šķirnes – porcelāna dzinējsuns un Burbonē putnusuns no Francijas, Smolandes dzinējsuns no Zviedrijas, Drentes irbjusuns no Nīderlandes. Būs arī jaunā ASV izveidotā šķirne – amerikāņu kailais terjers.

Tiks titulēts labākais suns

Abas izstādes dienas noslēgsies ar krāšņu labākā izstādes suņa izvēli. Pēdējā izstādes dienā skatītāji varēs iepazīties arī ar labākajiem Latvijā dzīvojošajiem suņiem, kucēniem, pāriem un audzētavām, jo tiks paziņoti konkursa "Latvijas Top suns 2013" uzvarētāji. Izstādes apmeklētāji varēs sekot līdzi šķirņu vērtēšanai ringos un šķirņu prezentācijām, kā arī saņemt pieredzējušu speciālistu konsultācijas par reģistrētajām suņu šķirnēm, jo izstādē būs pārstāvēti daudzi kinoloģiskie klubi.

Titulēti kaķi Starptautiskajā labdarības kaķu izstādē

Starptautiskajā labdarības kaķu izstādē par titulu "Latvijas uzvarētājs 2014" sacentīsies aptuveni 300 lieli un mazi, garspalvaini, īsspalvaini un bezspalvaini kaķi, kas pārstāvēs teju visas pasaulē zināmās kaķu šķirnes. Izstādē varēs sastapt gan populāro britu īsspalvaino kaķi, Burmas kaķi, Persijas kaķi, Angoras kaķi un arī tādus retumus kā krievu zilo kaķi, Bengālijas kaķi, Devonas reksu, Kornvolas reksu, bobteilu un daudzus citus. Kaķus vērtēs eksperti no Beļģijas, Polijas un Latvijas.

Apmeklētājus priecēs gan Menas jenotveidīgo kaķu, Austrumu kaķu, hailendas foldu un stāvausu kaķu šovi, gan dažnedažādi ringi, kuros eksperti iepazīstinās ar šķirnes īpatnībām. Viens no gaidītākajiem šoviem noteikti būs Čempionu šovs, kurā tiesības piedalīties ir tikai titulētākajiem kaķiem, sākot ar čempioniem un beidzot ar Pasaules čempioniem. Kaķu izstādes noslēguma konkursā – šova apmeklētāji varēs vērot pašus labākos šķirņu pārstāvjus, kas sacentīsies par izcilākā kaķa titulu. 23. martā tiks apbalvoti arī Latvijas Felinoloģiskās asociācijas "Felimurs" 2013. gada labākie izstāžu dalībnieki. Gan lieli, gan mazi izstādes dalībnieki varēs ļauties fotografēšanās priekam un iemūžināt sevi fotogrāfijās kopā ar šiem graciozajiem dzīvniekiem.

Domājot arī par mazajiem bēdubrāļiem, izstādes laikā tiks vākti ziedojumi Juglas dzīvnieku patversmes "Labās mājas" projektam – ielas kaķu sterilizācijai. 

Noskaidros vispaklausīgāko suni

Suns ir ne tikai cilvēka draugs, bet arī lielisks sporta partneris, – par to varēs pārliecināties ikviens, jo Ķīpsalā norisināsies arī starptautiskās sacensības suņu paklausībā. Sacensībās piedalīsies dažādu valstu sportisti, un uzvaru plūks saviem saimniekiem visvispaklausīgākie četrkājaiņi.

Savas spējas, gudrību un veiklību četrkājainie draugi rādīs dažādos paraugdemonstrējumos, bet savu šarmu – interesantās modes skatēs. Ikviens ir aicināts arī gūt ieskatu kanisterapijā, vērojot darbā kanisterapijas speciālistu ar palīgu – speciāli apmācītu un sertificētu suni, kas piemērots šai dziedināšanas metodei. Mazie izstādes apmeklētāji šos suņus droši varēs samīļot un arī parotaļāties ar tiem.

Viss nepieciešamais četrkājainajiem draugiem

Izstādē ikviens varēs apvienot izklaidi ar lietderīgi pavadītu laiku, jo tajā piedalīsies dzīvnieku barības tirgotāji, veterinārās klīnikas un zāļu tirgotavas, aksesuāru ražotāji un tirgotāji, kas piedāvās visdažādākos dzīvniekiem nepieciešamos aksesuārus, barības un vitamīnus. Sukas un kaklasiksnas, pavadas un mētelīši, visdažādākie šampūni, barības piedevas – viss jūsu četrkājainā drauga labsajūtai!

Starptautisko mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādi "Pet Ekspo. Latvijas uzvarētājs 2014" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju (LKF). Suņu izstādes sponsors – barība "EUKANUBA", kaķu izstādes ģenerālsponsors – "ROYAL CANIN", sponsors – Latvijas felinoloģiskā asociācija "Felimurs". Vairāk: www.petekspo.lv

Norises vieta un laiks:

22. un 23. martā no pulksten 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

Biļetes:

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – EUR 3 (Ls 2,11)

Pensionāriem, studentiem – EUR 4 (Ls 2,81)     

Pieaugušajiem – EUR 5,50 (Ls 3,87)    

Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – Ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni) – EUR 12,50 (Ls 8,79)

Bērniem visas atrakcijas (telpās) BEZ MAKSAS!

Autostāvvieta – EUR 3 (Ls 2,11)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56131601sec.