Biznesa vadības koledža organizē jau 19. Biroja darbinieku un vadītāju konferenci

BVK organizētās konferences jau pierādījušas savu atpazīstamību un regularitāti, jo tiek organizētas 2 reizes gadā – ik pavasari un rudeni jau 10. gadu. To galvenais mērķis un apmeklētāju ieguvums – stimulēt gan uzņēmuma / iestādes kopējo attīstību, gan dalībnieka personīgo izaugsmi, neskatoties uz katra biroja konkrēto specifiku.

Daļa tās apmeklētāju ir jau pastāvīgi BVK konferences dalībnieki, tādēļ mēs vienmēr rūpējamies par to, lai lekciju sesijas būtu interesantas, aktuālas un vērtīgas dalībniekiem. Šogad Konference aptver 4 jebkurā uzņēmējdarbībā aktuālus tematu blokus:

- Komandas darbs

- Mūsdienīgs mārketings

- Sekmīga komunikācija

- Radošums ikdienā.

Visas dienas garumā uzstāsies 8 lektori ar septiņām lekciju sesijām. Dienu atklās Betija Putniņa (Lumina Learning) ar tematu "Personības izaugsme – no defekta par efektu" un Aldis Greitāns (AS Opus Capital) ar "Pie kā var novest "nenormēts" darba laiks?". Mārketinga bloka pirmais lektors būs Ervīns Butkevičš (SIA Komercizglītības centrs) ar "10 mārketinga tendencēm, kuras uzņēmēji nedrīkst ignorēt", kam sekos Artūrs Mednis (Inspired Digital) stāstot par "Produkta un pakalpojuma pārdošanu sociālajos tīklos". Pēc pusdienu pauzes uzstāsies Ivars Svilāns (Swedbank Latvia) – "Kādēļ vieni notikumi kļūst par ziņām, bet citi nē?" un Valdis Vanags (Sense of Team) ar lekciju "Kas ir veiksmīga komanda?". Un Konferenci noslēgs Vidzemes augstskolas mācībspēku tandēms Inese Ebele un Visvaldis Valtenbergs ar tematu "Kā integrēt atšķirīgus priekšstatus par pasauli panākumiem biznesā?".

BVK konferences vidējais apmeklētāju skaits parasti sastāda 80 personas, konferences mērķauditorija: biroja darbinieki un vidēja līmeņa vadītāji.

Kā ierasts, tiekamies draudzīgā atmosfērā un smeļamies iedvesmu no spilgtu personību stāstiem š.g. 24. aprīlī, Hotel Avalon, 13.janvāra ielā.

Pieteikumu iespējams sūtīt uz e-pastu [email protected] vai faksu 6 713 5516, pieteikt dalību pa tālruni 6 780 3261 vai aizpildīt reģistrācijas anketu mājaslapā www.bvk.lv. Konferences dalības maksā ietilpst kafijas pauzes un pusdienu pauze.

Sīkāka informācija par dalības noteikumiem un programma: www.bvk.lv/konferences

Biznesa vadības koledža ir dibināta 2003. gadā, lai, ejot līdzi laikam, tehnoloģiju attīstībai un cilvēku aizņemtībai, Latvijā tiktu piedāvāta iespēja studēt tālmācības (e-studiju) vidē, tādējādi izglītību apvienojot ar Jūsu dzīves prioritātēm, lai kurā pasaules vietā Jūs būtu.

Katrā studiju kursā studējošais saņem īpaši veidotu tālmācības studiju grāmatu komplektu, kurā atrodama visa nepieciešamā informācija kursa apguvei, praktiskie uzdevumi, paškontroles jautājumi, ieteicamā literatūra, utt.

E-studijas galvenokārt noris izmantojot elektroniskās tehnoloģijas: datoru ar interneta pieslēgumu, audio un video materiālu. Latvijā dzīvojošajiem studentiem tiek piedāvāta iespēja divas reizes mēnesī apmeklēt arī klātienes lekcijas. Savukārt ieskaites un eksāmenus, studējot e-studijās, var kārtot gan klātienē (kopā ar grupu vai individuāli), gan elektroniski

Vairāk par "Biznesa Vadības Koledžu" un piedāvātajām programmām uzzināsi www.bvk.lv.


 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43374896sec.