Hāgas Karaliskās Mākslas akadēmijas studentu foto un video darbu skate «Ārpus»

2014.gada 10.aprīlī 19:00 Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē ikviens interesents aicināts uz Hāgas Karaliskās Mākslas akadēmijas studentu foto un video darbu skati, kas radīti nedēļas projekta Ārpus / Outside / ietvaros Rīgā. Skates ietvaros projekta dalībnieki dalīsies savā pieredzē un idejās ar rīdzinieku auditoriju, aicinot uz sarunu jomas profesionāļus, interesentus fotogrāfijā, video mākslā, žurnālistikā un jebkurā citā saistītā jomā.

No 4. līdz 10. aprīlim Rīgā ieradīsies divpadsmit Hāgas Karaliskās Mākslas akadēmijas fotogrāfijas, žurnālistikas un kino studenti un divi pasniedzēji no Nīderlandes, kuriem pievienosies arī profesionālas fotogrāfes no Maskavas - Natasha Eremina un YanaVolovich, kā arī Inga Erdmane no Rīgas. Nedēļas laikā projektā iesaistītie dalībnieki atklās Rīgu visdažādākajos veidos un formās, izveidojot foto sērijas un video materiālus saskaņā ar projekta tēmu Ārpus. Katrs dalībnieks Rīgu iepazīs un dokumentēs caur savu individuālo perspektīvu – aptverot mums ierastus, bet holandieša acīm pavisam savdabīgus Rīgas paradumus. Viss nedēļas laikā iegūtais materiāls tiks vienlaicīgi arī apstrādāts un prezentēts projekta noslēguma dienā Kalnciema kvartālā.

Hāgas Karaliskās Mākslas akadēmijas www.kabk.nl Fotogrāfijas departaments ir lielākais visā Nīderlandē,un tā piedāvātā bakalaura studiju programma ir viena no izcilākajām Eiropā. Tajā pašlaik mācās 220 studenti un lekcijas pasniedz 30 nepilna laika lektori, kuri jomā darbojas arī kā profesionāļi. Rīgā viesosies bakalaura pretendentu grupa, kuri studē nepilna laika programmā, studijas apvienojot ar savu profesionālo darbu citās jomās, tādējādi spējot piedāvāt pavisam citas kvalitātes pieeju. Šeit var iepazīties ar studentu darbiem no to veidotās ekspozīcijas šī gada janvārī Hāgā www.expotransition.nl.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.471596sec.