Par vairāk kā diviem simtiem 1. maijā palielināsies Rīgas viesnīcu numuriņu skaits

2014. gada 1. maijā Rīgā tiks atvērtas divas jaunas viesnīcas, galvaspilsētai sniedzot 231 jaunu numuriņu. Abas jaunās viesnīcas atradīsies pilsētas centrā. Netālu no Origo viesus uzņems viesnīca MERCURE Riga Centre Hotel, bet netālu no StockmannSemaraH Hotel Metropole.

Viesnīca MERCURE Riga Centre Hotel papildinās Rīgas naktsmītņu numuru skaitu ar 143 jauniem numuriņiem, savukārt viesnīca SemaraH Hotel Metropole – 88 jauniem numuriņiem.

Viesnīcas Metropole tradīciju pirmsākumi ir mērāmi vairāk nekā 100 gadu senā pagātnē, kad šī viesnīca kļuva par vienu no pirmajām Rīgas viesnīcām. Pēc renovācijas tā atkal būs pieejama klientiem. "Metropoles jaunā pārdzimšana ienesīs vairākus pārsteigumus. SemaraH Hotel Metropole ieviesīs četrzvaigžņu viesnīcai raksturīgo servisu jaunā līmenī, pārsteigs ar kvalitāti un oriģinālo interjeru ar "retro" piegaršu, kas sajūsminās jebkuru," vēsta SemaraH Hotel Metropole viesnīcas vadītāja Ella Sančirova-Lastovska.

Turpinot informēt par īpašo, ko viesnīca ienesīs Latvijas naktsmītņu klāstā, Ella Sančirova-Lastovska skaidro: "Visiem ir zināms, ka Rīga šogad ir izvēlēta pārstāvēt Eiropas kultūras galvaspilsētas statusu. SemaraH Hotel Metropole atbalstīs šo statusu, atveroties tieši šogad un piedāvājot plašus numurus, labiekārtotas konferenču telpas, kā arī konceptuāli jauno Gastro Pub de Commerce 1871 restorānu, kurā nesteidzīgi baudīt kvalitatīvu un patiešām garšīgu maltīti. Metropole ienesīs citādāku, senlaicīgāku dvesmu Rīgas viesnīcu klāstā. Tās šarms ļaus atdzimt senu senām tradīcijām mūsdienīgākā skatījumā."

Savukārt MERCURE Riga Centre Hotel veidota balstoties uz starptautiskajiem ACCOR viesnīcu standartiem, par ko vairāk informē viesnīcas vadītājs Aigars Gerhards: "Viesnīca piedāvās jaunu un līdz šim Latvijā neredzēta koncepta viesu uzņemšanas zonu, tā ienesot jaunas tendences Latvijā." Jaunās viesnīcas vadītājs lepojas, ka arī restorāna, kas nes nosaukumu The Traveller, koncepts ieviesīs patīkamus jaunumus valsts viesmīlības jomā.

"Restorāna viesus pārsteigs atklātā virtuve un lieliskā iespēja sekot līdzi saldējuma gatavošanas procesam. The Traveller restorānā varēs baudīt ēdienus no svaigi pagatavotas pastas un izvēlēties sev tīkamāko dzērienu no starptautiski atzītas un jauna koncepta vīna kartes. Vasarā viesiem būs pieejama arī terase," stāsta Aigars Gerhards. Papildus minētajam viesnīcā atradīsies ar Lobby bārs, daudzfunkcionāls konferenču un banketu centrs, SPA centrs, kā arī plaša un ērta autostāvvieta.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Kaļķu vārti
,


Cēsu TIC
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.49475908sec.