Gudrā pēcpusdiena ES mājā ar «Vides Fakti» komandu

Otrdien, 15.aprīlī pulksten 16.00 Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, aicinām uz tikšanos neformālā gaisotnē ar TV raidījuma "Vides Fakti" komandu – raidījuma vadītāju Māri Olti, režisoru Andi Mizišu un sižetu autori Aigu Skrīveri.

Tikšanās laikā ikvienam interesentam būs iespēja diskutēt ar dzīves un profesionālās pieredzes bagātajiem raidījuma veidotājiem, uzzināt atbildes uz interesējošiem jautājumiem un gūt idejas personīgās karjeras attīstībai.

Režisors Andis Mizišs stāstīs, kā notiek raidījuma veidošana un tēmu izvēle, Māris Olte dalīsies raidījuma vadītāja pieredzē un informēs par šobrīd aktuālajām vides problēmām, savukārt Aiga Skrīvere atklās, kā tiek veidoti "Vides Fakti" sižeti.

Noslēgumā būs iespēja noskatīties raidījuma sižetu sēriju ar Ingmāra Līdakas, kurš ir viens no iemīļotākajiem dabas speciālistiem un dzīvnieku pazinējiem, piedalīšanos, kā arī ciklu par globālo klimata pārmaiņu ietekmi uz Latviju.

Raidījums "Vides Fakti" sešpadsmit gadu pastāvēšanas laikā ir kļuvis par vadošo vides un dabas tēmai veltīto raidījumu Latvijā, kas veido un ietekmē sabiedrisko domu Latvijā par vides aizsardzību. Raidījums skatāms Latvijas Televīzijas 1.programmā sestdienās pulksten 19.00.

Andis Mizišs ir diplomēts kino režisors, kurš veido ne tikai televīzijas projektus, piemēram, TV realitātes šovu "Lauku sēta" un raidījumu "Četras istabas", bet arī uzņem spēlfilmas un dokumentālās filmas.

Māris Olte studējis bioloģiju un ekoloģiju, ir dabas draugs un makšķernieks, kopš 1999.gada veido un vada dažādus TV un radio raidījumus, kā arī raksta blogu par makšķerēšanu nomad.lv projekta ietvaros.

Aiga Skrīvere ir pieredzējusi TV raidījumu sižetu autore un redaktore, strādājusi TV3, 2012.gadā pievienojusies "Vides Fakti" komandai.

Aicinām interesentus pasākumam pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

Šogad 1.maijā  Latvija atzīmē tieši desmit gadus kopš iestāšanās Eiropas Savienībā. Gadadienai veltītus pasākumus Latvijas pilsētās un novados meklējiet www.esmaja.lv LV10ES pasākumu kalendārā.

Papildu informācija: Anita Jansone, Eiropas Savienības mājas Zināšanu, sarunu un mākslas istabu vadītāja, t.67085446, e-pasts: [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97081399sec.