Turībā tiks atklāta daudzfunkcionāla mācību telpa StartUp hotel

Otrdien, 15. aprīlī, pulksten 15.00-16.30 Biznesa augstskolā Turība, Graudu ielā 68, Rīgā, notiks augstskolas Starptautiskā tūrisma fakultātes jaunās mācību telpas StartUp hotel atklāšanas svētki. StartUp hotel ir daudzfunkcionāla, mājīga, ērta un interesanta vide, kas pietuvināta reāliem tūrisma pakalpojumu sniegšanas apstākļiem un kur turpmāk topošie tūrisma un viesmīlības speciālisti paralēli studijām savas prasmes varēs pilnveidot praktiski.

Mācību telpas izveides iemeslus skaidro Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne Agita Doniņa: "Turība vienmēr uzsvērusi praktisku iemaņu nozīmīgumu jaunu speciālistu izglītošanā, tāpēc šī projekta īstenošana ir tikai loģisks turpinājums mūsu jau uzkrātajai pieredzei izglītībā. Nosaukums StartUp hotel  precīzi raksturo jaunās mācību telpas daudzfunkcionālo vidi, kur topošie nozares speciālisti varēs darboties praktiski un piedalīties dažādās diskusijās un konferencēs, tādējādi gūstot jaunas iemaņas un idejas saviem turpmākajiem mērķiem un biznesam".

Kā norāda A. Doniņa,  tūrisma un viesmīlības servisā visam jābūt atstrādātam līdz pašam sīkumam, jāpārzina un jāprot itin viss, sākot no zemākās pozīcijas. "Tikai tad, kad jaunie speciālisti ir izpratuši viesmīlības servisa darba specifiku un nianses, var gūt atzinību un panākumus, pakāpties augstāk un kādu dienu kļūt par labu viesnīcas vadītāju. Izveidojot šo mācību telpu, ceram sagatavot arvien labākus speciālistus gan viesnīcām, gan restorāniem."

Jaunās mācību telpas tapušas, augstskolai sadarbojoties ar  nozares uzņēmumiem, kā arī tūrisma un viesmīlības studiju programmu absolventiem-uzņēmējiem, nodrošinot studējošajiem iespēju praktiski pilnveidot profesionālās prasmes.

StartUp hotel svinīgi tiks atklāts, klātesot augstskolas vadībai un docētājiem, viesmīlības jomā atzinību guvušiem profesionāļiem un viesnīcu vadītājiem, augstskolas absolventiem un studentiem.

Jau ziņots, ka augstskolas centienus sniegt topošajiem tūrisma un viesmīlības nozares speciālistiem mūsdienīgu, darba tirgus prasībām atbilstošu izglītību ir augsti novērtējusi tik prestiža starptautiskā organizācija kā ANO Pasaules tūrisma organizācija (UNWTO – UN World Tourism Organization), ko apliecina organizācijas ceturto reizi piešķirtā TedQual akreditācija Starptautiskā tūrisma fakultātes īstenotajai profesionālā bakalaura studiju programmai Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība un pirmo reizi profesionālā maģistra studiju programmai Tūrisma stratēģiskā vadība uz maksimālo laiku – četriem gadiem.

Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultāte piedāvā četras studiju programmas viesnīcu un restorāna servisa, tūrisma un atpūtas organizācijas studiju virzienā - Viesmīlības serviss (1.līmeņa profesionālā studiju programma), Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība (bakalaura studiju programma), Lietišķo un rekreatīvo pasākumu vadība (bakalaura studiju programma) un Tūrisma stratēģiskā vadība (maģistra studiju programma).   

      

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Grand Palace Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.458673sec.