4. maijā Lucavsalā aicina izbaudīt sportiskus priekus gan lieliem, gan maziem

4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinībās, Lucavsalas aktīvas atpūtas parkā aicināti gan lieli, gan mazi, lai vērotu un līdzi justu, kā arī aktīvi piedalītos sportiskās aktivitātēs pasākumā "Sporta diena Lucavsalā". No pulksten 11.00 līdz pat pulksten 16.00 ikviens varēs piedalīties daudzveidīgās bezmaksas aktivitātēs, kas paredzētas jebkuras paaudzes un vecuma apmeklētājiem.

Pasākumā īpaša aktivitāšu programma paredzēta gan ģimenēm un bērniem, gan senioriem, kā arī sportisko aktivitāšu mīļotājiem, velo braukšanas entuziastiem, ūdens prieku tīkotājiem, gardēžiem un kultūras programmas cienītājiem.

Bērnus sagaidīs jautrās stafetes, piepūšamā atrakcija, kā arī dažādas radošās rokdarbu darbnīcas, kurās varēs izveidot krāšņas piemiņas lietas sev un citiem. Ģimenēm aizraujoši pārbaudījumi gaidāmi Lielajā krāsu dambretes stafetē, fotoorientēšanās distancē, simtkāja sprintā, kā arī kroketa spēlē. Jebkuru apmeklētāju, bet jo īpaši seniorus, priecēs tādas aktivitātes kā nūjošana, brīvdabas vingrošana un šautriņmešanas čempionāts, kurā ik stundu tiks apbalvoti precīzākie spēlētāji.

Ūdens aktivitāšu tīkotājiem būs iespēja baudīt ūdens priekus gan ar jautro ūdens bumbu, gan katamarāna izbraucienos, kā arī apgūt braukšanas prasmes ar SUP sērfa dēli un laivām. Profesionālus paraugdemonstrējumus un trikus rādīs Rīgas Veikparks un labākie Latvijas veikborda pratēji.

Gan lielus, gan mazus velobraucējus iepriecinās profesionālo velotriālistu šovs ar Latvijas un pasaules labāko velotriālistu dalību, bet ikvienam velobraucējam gana vilinoša būs iespēja sacensties cīņās uz jaudīgā veloruļļa, kā arī mēroties spēkiem vienriteņa un tandēma riteņu stūrēšanā. Mazajiem, kam līdzi būs velosipēds, aizraujoša būs šķēršļotā velotrasīte.  

Savukārt gardēžiem tiks sarūpēta iespēja mieloties ar paša "uzmītu" veselīgo veloblendera kokteili, bet prasmīgais pavārs ikvienu cienās ar lidojošajām pankūkām. Visu pasākuma gaitu draudzīgais pasaku varonis Vinnijs Pūks un Sivēns labprāt dalīsies ar sarūpētajiem kārumiem bērniem.

Pasākuma kultūras programmu uz skatuves piedāvās breakdance dejotāji no "Modern Dance School", atraktīvās dejotāja no "Glamorous Dance Studio", bet ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs grupa "Rasa". Ikvienam apmeklētājam, kas tīkos uzdejot, būs iespēja izkustēties, iesaistoties līnijdejās kopā ar "City Dancers" meitenēm.

Sporta dienas programma un sīkāka informācija pieejama pasākuma mājas lapā www.sportadiena.lv.

Pasākumu piedāvā Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Atbalsta – TVNET, Riga Radio, Maminuklubs.lv, Mammamuntetiem.lv, 1188.lv, Bērnu Universitāte.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46708798sec.