Ar aizraujošām sacensībām tiek uzsākta sezona Biķerniekos

Biķernieku pusmaratons (27. aprīlis)

Svētdien, 27. aprīlī Rīgā, Biķernieku trasē pulcēsies skrējēju tūkstoši, lai izbaudītu vienotību un cīņas garu skriešanas seriāla "Skrien Latvija" otrajā posmā. Šobrīd sacensībām ir pieteikušies vairāk nekā divi tūkstoši dalībnieku, kas ir gandrīz uz pusi vairāk nekā pērn. Turklāt aizvien vairāk dalībnieku skrien garās distances: pusmaratonu un 11 kilometrus, bet tautas skrējienam ir pieteikušies gandrīz pussimts sportisti. Biķernieku trase šajā dienā gaida arī nūjotājus un bērnus.

Vairāk informācija: www.bikerniekupusmaratons.lv

Zelta mopēds (1. maijs)

Ceturtdien, 1. maijā tradicionāli motošosejas sacīkšu sezonu sāksies ar aizraujošajām skūteru un sacīkšu retromotociklu sacensībām "Zelta Mopēds". Līdz šim dalību sacīkstēs ir pieteikuši ap 70 motobraucēji.  Pasākumā piedalīsies arī ielas skūteristi, kas sacentīsies improvizētās dragreisa sacensībās, kā arī lēnbraukšanā un braukšanā uz pakaļējā rata. Savukārt Biķernieku kartinga trases viltīgajos līkločos  savu braukšanas un  tehnikas meistarību demonstrēs atraktīvie "Zelta Mopēda" čempionāta, Latvijas skūteru čempionāta un sporta retromotociklu klašu dalībnieki. Visas dienas garumā pasākuma apmeklētāji varēs vērot ne tikai bezkompromisa cīņas trasē, bet arī aplūkot dalībnieku tehniku, tikties gan ar jaunajiem sportistiem, gan vīriem ar sirmumu matos. Pasākums ir bezmaksas.

Austumeiropas drifta čemmpionāts (3. maijs)

Sestdiena, 3. maijs Latvijas drifta līdzjutējiem būs svētku diena, jo lielākais  Austrumeiropas drifta seriāls savu piekto sezonu iesāks tieši Rīgā, Biķerniekos. Šajā dienā  trasē varēs redzēt pašus labākos Austrumeiropas drifta pilotus, kuri pirmajā posmā atklās savus jaunos spēkratus un to košos dizainus. Pirmo trīs pilotu starpā katru posmu tiks sadalītas ievērojamas balvas, kas stimulēs sportistus braukt vēl agresīvāk un riskantāk. Tomēr jāatceras – Biķernieku trase kļūdas nepiedod: pagājušā gada EEDC posmā savus auto pamatīgi apskādēja deviņi braucēji.

Dzintara aplis 2014 (5. maijs)

Pirmdien, 5. maijā tiks dots starts  autošosejas sacensību "Dzintara aplis" sezonai un Latvijas čempionātam "Volgu" klasē. Sacensību dalībniekus un skatītājus sagaida ne tikai tradicionālās vēsturisko automobiļu autošosejas sacīkstes "Volga", "VAZ" un "Formula" klasēs, bet arī vēsturisko spēkratu izstāde  un auto detaļu placis.

Vairāk informācijas par pasākumiem: www.bksb.lv


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55525398sec.