Maija brīvdienās Biķerniekos ies karsti!

3.maijā Austumeiropas drifta čempionāts

Lielākais  Austrumeiropas drifta seriāls savu piekto sezonu iesāks tieši  Biķernieku trasē. Šajā dienā  trasē varēs redzēt pašus labākos Austrumeiropas drifta pilotus, kuri pirmajā posmā atklās savus jaunos spēkratus un to košos dizainus. Pirmo trīs pilotu starpā katru posmu tiks sadalīti ievērojamas balvas, kas stimulēs sportistus braukt vēl agresīvāk un riskantāk. Tomēr jāatceras – Biķernieku trase kļūdas nepiedod: pagājušā gada EEDC posmā savus auto pamatīgi apskādēja deviņi braucēji.

Sacensību atklāšana pulksten 14:00

5.maijā "Dzintara aplis" 2014

Biķerniekos tiks dots starts arī autošosejas sacensībām "Dzintara aplis" un Latvijas čempionātam "Volgu" klasē. Sacensību dalībniekus un skatītājus sagaida ne tikai tradicionālās vēsturisko automobiļu autošosejas sacīkstes "Volga", "VAZ" un "Formula" klasēs, bet arī vēsturisko spēkratu izstāde  un auto detaļu placis.

Vēsturisko automobiļu sacensību apmeklētājiem būs iespējams ne tikai klātienē sekot līdzi spēkratu sacensību norisei, bet arī vērot Ziemeļeiropas un Austrumeiropas viena no spēcīgākā moto frīstailera – Jāņa Rozīša un viņa komandas "Stuntfighters" sniegumu.  Tā pat drifta cienītājiem īpašs saldais ēdiens būs šovs no "GhettoDrift Team".

Īpašs uzsvars pasākumā būs uz lietderīga laika pavadīšanu visai ģimenei, tāpēc pašiem mazākajiem, sadarbībā ar CSDD, GhettoFamily un Latvijas Gumijlēcēju klubu, tiks nodrošinātas dažādas izklaidējošas atrakcijas.

Tie apmeklētāji, kuri uz sacīkstēm būs ieradušies ar padomju retro automašīnām vai motocikliem, pasākumu varēs apmeklēt bez maksas. Pārējiem -  ieejas maksa EUR 3.00.

Sacensību pirmie starti pulksten 14:00.

Vairāk informācijas www.bksb.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69221616sec.