9. maijā notiks mentoringa programmas informatīvais seminārs

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) ir sākusi pieteikšanos bezmaksas mentoringa programmai, kurā topošajiem un jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja saņemt mentora - pieredzējuša uzņēmēja padomu un atbalstu.

Šā gada 9. maijā pulksten 16.00 Biznesa augstskolas Turība Biznesa inkubatorā, Graudu ielā 68, Rīgā, notiks informatīvs seminārs, kura laikā interesenti tiks iepazīstināti ar mentoringa programmas plānotajām aktivitātēm un norisi.  Uz informatīvo semināru aicināti pieredzes pārņēmēji – topošie un jaunie uzņēmēji, kā arī mentori – pieredzējušie uzņēmēji.

Pasākuma laikā interesentiem būs iespēja dzirdēt iepriekšējo gadu mentoringa dalībnieku pieredzes stāstus, aktuālo informāciju, kā arī iepazīties ar iespējamiem mentoriem un pieredzes pārņēmējiem.

LIAA mentoringa programmas mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības attīstību Latvijā, nodrošinot kvalitatīvus un individuāli pielāgotus mentoringa pakalpojumus jaunajiem uzņēmējdarbības uzsācējiem. Pieredzējušie uzņēmēji šajā programmā kļūs par mentoriem jaunajiem uzņēmējiem, tādējādi nodrošinot, ka abas puses iegūst ko jaunu: mentoriem būs iespēja dalīties savā pieredzē, savukārt pieredzes pārņēmējiem būs iespēja pilnveidoties pašiem un attīstīt savu uzņēmumu.

Dalībai mentoringa programmā var pieteikties:

•    pieredzes pārņēmēji - jaunie uzņēmēji (uzņēmums nav vecāks par 5 gadiem), aizpildot pieredzes pārņēmēja pieteikumu

•    mentori - pieredzējušie uzņēmēji (ne mazāk kā 5 gadu pieredze uzņēmējdarbībā), aizpildot mentora pieteikumu

2014. gadā tiks realizētas divas mentoringa programmas, kas norisināsies līdz oktobrim. Pirmajai programmai interesenti aicināti pieteikties līdz 23. maijam, aizpildot elektronisko pieteikumu www.facebook.com/MentoringaProgramma vai www.turiba.lv.

Mentoringa programma tiek īstenota LIAA realizētās "Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programmas" ietvaros sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība un to līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57005715sec.