Aicina uz Māmiņdienas koncertu ES mājā

Ceturtdien, 8.maijā pulksten 18.00 Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, aicina uz Māmiņdienas koncertu, ko sniegs talantīgi Latvijas jaunieši, starptautisku konkursu laureāti.

Koncertā sitamos instrumentus spēlēs Emīla Dārziņa skolas audzēkne Alise Sējāne, kura atskaņos N.Rozauro "Brazīļu deju" un S.Smita skaņdarbu "Prieks", un Jānis Bombizo-Fedotovs, kurš izpildīs ugunīgo N.Rozauro skaņdarbu "Ben Vindo" un J.Džoplina pazīstamo "No more blues".

A.Dombrovska mūzikas skolas Koklētāju ansamblis atskaņos virkni tautas dziesmu, bet J.Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas Saksofonu kvartets: Eduards Lācis (soprāna saksofons), Paulīna Piteņko (alta saksofons), Santa Baiba Vanaga (tenora saksofons) un Rūdolfs Rubenis (baritona saksofons) izpildīs divas daļas no burvīgās G.Vitloka Ķeltu svītas "Love Song un Midnight in Kinsale".

Koncertu rīko Hermaņa Brauna Fonds jauniešu pavasara mūzikas festivāla "Avanti!" ietvaros.

Festivālā "Avanti!" ("Uz priekšu!") piedalās talantīgi Latvijas mūzikas skolu un koledžu audzēkņi, Mūzikas akadēmijas studenti, kā arī ārzemju viesi. Festivāls sniedz iespēju jauniem, apdāvinātiem mūziķiem uzstāties plašai publikai.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pasākumam pieteikties koncertam jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

Koncerts tiek organizēts tematiskā mēneša ietvaros – maijā ES mājā īpaša uzmanība tiek pievērsta Eiropas dienai un Latvijas 10 gadiem ES, kā arī Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

Šogad 1.maijā  Latvija atzīmē tieši desmit gadus kopš iestāšanās Eiropas Savienībā. Gadadienai veltītus pasākumus Latvijas pilsētās un novados meklējiet www.esmaja.lv LV10ES pasākumu kalendārā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39484906sec.