30. maijā notiks pasākums «Rīgas Sporta nakts»

Rīgas domes IKSD sadarbībā ar biedrību "Par stipru Latviju!" jau ceturto gadu Rīgas centrā 2014. gada 30. maijā organizēs aktīvās atpūtas un sporta pasākumu "Rīgas Sporta nakts".

Gatavošanās process pasākumam "Rīgas Sporta nakts" norit pilnā sparā. Šogad tā ietvaros plānots organizēt vēl vairāk  aktivitāšu, būs interesantāki notikumi, kā arī tiks piesaistīti vairāk dalībnieku.

Līdzīgi kā iepriekš, "Rīgas Sporta nakts" norisināsies Kronvalda parkā, Bastejkalnā un teritorijā ap Rīgas kanālu no Latvijas Nacionālās operas līdz pat K. Valdemāra ielai.

Šogad lielākā daļa "Rīgas Sporta nakts" aktivitātes norisināsies gar pilsētas kanālu. Tur tiks izvietots "Rīgas Sporta nakts EXPO" – sporta federāciju, sporta klubu un ar sportu saistītu uzņēmumu prezentācijas.

Līdzīgi kā iepriekšējā gadā, centrālajā laukumā pie Brīvības pieminekļa norisināsies krāšņi šovi, dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumi un konkursi pasākuma apmeklētājiem. Kronvalda parkā norisināsies aktivitātes bērniem un jauniešiem.

Pirmo reizi aktīvās atpūtas pasākumā būs vairākas tematiskās ielas. Pirmā zona būs ar nosaukumu "Dzīvo vesels", kur savus pakalpojumus prezentēs fitnesa klubi, sporta uztura organizācijas, SPA pakalpojumu sniedzēji, būs iespēja konsultēties ar ārstiem, fizioterapeitiem un rehabilitācijas speciālistiem.

Rīgas iedzīvotāji savas brīvā laika aktivitātes plāno jau iepriekš un izmanto iespēju ceļot gan pa Latviju, gan ārpus tās, tādēļ ikviens "Rīgas Sporta nakts" apmeklētājs "Rīga ceļo" ielā varēs iepazīties ar aktuālakajiem Tūrisma aģentūru un Tūrisma informācijas centru piedāvājumiem.

Zonā "Ēd veselīgi" ikviens varēs iegūt plašāku informāciju par veselīgu dzīvesveidu, sabalansētu uzturu un diētām, kā arī iepazīt dažādus produktus – uztura bagātinātāji, veselīgās augļu sulas un kokteiļi.

Latvijas Augstskolu kauss airēšanā

Trešo gadu pēc kārtas Rīgas kanālā norisināsies aizraujošākās augstskolu sacensības - "Latvijas Augstskolu kauss airēšanā". Pasākums norisināsies Rīgas kanālā no K. Valdemāra ielas līdz pat Brīvības piemineklim. Šoreiz sacensības būs daudz aizraujošākas, jo noskaidrosim ne tikai spēcīgākās augstskolas komandu, bet arī visi kopā uzstādīsim īpašo kanāla airēšanas rekordu.

Urbānais pilsētas skrējiens "KATE Rīgas Joziens"

"Rīgas Sporta nakts" laikā šogad pirmo reizi notiks urbānais pilsētas skrējiens "KATE Rīgas Joziens". Pasākums dos iespēju jautrā gaisotnē draugu, kolēģu kompānijā  iepazīt Rīgas centra teritoriju, parkus un dažādas būves pavisam citā gaismā. Par "KATE Rīgas Joziena" dalībnieku var kļūt ikviens, kurš ir možs, jautrs un gatavs urbānajam piedzīvojumam  - karnevāla izklaidei ar smaidu uz lūpām un prieku sirdī.

Zibakcija

Biedrība "Par stipru Latviju" un deju studija "DanceBeat" "Rīgas Sporta nakts" pasākumā rīkos zibakciju, kur piedalīties aicināti skolēni un studenti no dažādām Latvijas izglītības iestādēm, lai izveidotu vienotu sporta aktivitāti – deju. Zibakcijas mērķis ir veselīga un aktīva dzīvesveida popularizēšana. Ikviens var kļūt par Latvijā lielākās zibakcijas dalībnieku.

Federācijām un sporta biedrībām dalība šajā pasākumā ir bez maksas. Ja rodas papildus jautājumi, sazinieties ar mums pa telefonu 67274466 vai raksities uz e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31013799sec.