Latvijā tiks izveidota pirmā Hilton Worldwide viesnīca

Latvijas viesiem drīz kļūs pieejama godalgotā zīmola "Hilton Garden Inn" viesmīlība, jo "Hilton Worldwide" izziņojis savu nodomu ienākt tirgū ar vidējā cenu līmeņa zīmolu valsts galvaspilsētā Rīgā.

Plānots, ka 2016. gada sākumā SIA "D.N.H." vadībā tiks pabeigta 139 viesistabu viesnīcas "Hilton Garden Inn Riga Valdemara" izveide Rīgā. Viesnīca piedāvās gleznainu skatu uz Vecrīgu, vietu, kas iekļauta "UNESCO" pasaules mantojumu sarakstā.

"Esam priecīgi pievienot Latviju mūsu strauji augošajam Eiropas galamērķu klāstam. Rīga tik tiešām ģeogrāfiskajā kartē ir novietota Eiropas kultūras galvaspilsētai pateicīgā vietā un nevarētu būt piemērotāks brīdis, lai nāktu klajā ar šo ziņu. Mēs ar nepacietību gaidām iespēju ceļotājiem piedāvāt jaunu standartu vidējā cenu līmeņa viesnīcu tirgū šajā plaukstošajā tūrisma galamērķī - Rīgā," atklāj Adrians Kurre (Adrian Kurre), "Hilton Garden Inn" globālais vadītājs.

Ar savu pārsteidzošo dizaina koncepciju deviņstāvu torņa formā jaunuzceltā viesnīca būs pamanāms orientieris visiem ceļotājiem, kas iebrauks Rīgā no Kr.Valdemāra ielas puses – ceļa, kas savieno pilsētu ar starptautisko lidostu "Rīga". Viesnīcas atrašanās vieta piedāvās optimālu pieejamību vēsturiskajai vecpilsētai, kas, tāpat kā Rīga, ir slavena ar savu daudzveidīgo arhitektūru.

Tāpat viesnīcas viesi varēs izmantot tuvējā Ķīpsalas starptautiskā izstāžu centra priekšrocības, kas ir lielākais šāda veida komplekss Baltijas reģionā. Izstāžu centrs lepojas ar vairāk nekā 10 tūkstošiem kvadrātmetru platību sanāksmes telpām un ir regulāra norises vieta dažādām izstādēm, konferencēm, kā arī izklaides pasākumiem, piemēram, izrādei "Les Miserables" un grupas "Def Leppard" koncertam. "Hilton Garden Inn Riga Valdemara" viesnīca atradīsies tieši pretī Latvijas Nacionālās bankas galvenajai mītnei.

"Rīga ir pilsēta, kas pakāpeniski attīstījusies par ievērojamu biznesa un atpūtas galamērķi. Rīga atrodas lieliskā ģeogrāfiskajā vietā, lai piesaistītu gan tuvējos kaimiņvalstu ceļotājus, gan viesus no attālākām valstīm. Latvijas tūrisma iestāžu centieni, pozicionējot Latviju kā tikšanās un pasākumu norises vietu, ir vainagojušies ar panākumiem. Kampaņa "Meet: Riga" ir nesusi augļus, piesaistot arī "Hilton Garden Inn" viesu uzmanību," atklāj Patriks Fitzgibons (Patrick Fitzgibbon), "Hilton Worldwide" vecākais viceprezidents.

Viesnīcas "Hilton Garden Inn Riga Valdemara" telpās visu diennakti būs pieejams restorāns un bārs, kā arī 140 kvadrātmetru liela platība sanāksmēm. Tāpat viesnīcas servisā būs pieejams gan bezmaksas Wi-Fi, gan 24 stundu piekļuve trenažieru zālei, biznesa centrs un uzkodu bārs. Apkalpošanas kultūra, kas radīta, domājot par aizņemtiem un mūsdienīgam ceļotājiem, ļāvusi "Hilton Garden Inn" iegūt pirmo vietu jaunākajā JD Power&Associates "Eiropas viesnīcu klientu apmierinātības pētījumā (2011).

"Viesnīca veidota, domājot par mūsdienīgiem biznesa ceļotājiem un tūristiem. Tajā apvienotas jaunākās tehnoloģijas ar mūsdienīgu dizainu un komfortu. Gaidām ar nepacietību iespēju Rīgas viesus iepazīstināt ar "Hilton Garden Inn"," par jauno viesnīcu stāsta projekta vadītājs Rodnijs Sanders (Rodney Sanders).

Kā ierasts visās "Hilton Worldwide" viesnīcās, arī Rīgas viesnīcas viesiem būs iespēja nopelnīt "Hilton HHonors" punktus, iegūstot dažādas priekšrocības vairāk nekā 4000 viesnīcās visā pasaulē. "Hilton HHonors" ir vienīgā starptautiski atzītā viesnīcu lojalitātes programma, kas nodrošina dubultu ieguvumu, ļaujot par vienu un to pašu apmešanās reizi saņemt gan PINS PINS, gan Hilton HHonors PINS.

Par "Hilton Garden Inn":

"Hilton Garden Inn" ir godalgots, augstākās klases, tomēr pieejams viesnīcu zīmols, kas nepārtraukti cenšas nodrošināt šodienas aizņemtajam ceļotājam visu, kas tam ir nepieciešams, esot ceļā – sākot no komfortablas "Garden Sleep System®" gultas līdz pat bezmaksas Wi-Fi interneta piekļuvei visos numuros. Neskatoties uz to, vai ceļš mērots darba vai personiskos nolūkos, "Hilton Garden Inn" piedāvā dažādas ērtības un pakalpojumus ceļotājiem, kas viesiem ļauj labi izgulēties, būt formā, gardi paēst un veiksmīgi strādāt, kamēr atrodas prom no mājām. Lai uzzinātu plašāku informāciju par mūsu atrašanās vietām visā pasaulē, apmeklējiet mājaslapu www.hgi.com vai news.hgi.com.

Par "Hilton Worldwide":

"Hilton Worldwide" (NYSE:HLT) ir vadošā globāla līmeņa viesmīlības kompānija, kas ar vairākiem kūrortiem un viesnīcām nodrošina pieprasījumu gan luksusa un pilna servisa klasē, gan piedāvā pagarinātas uzturēšanās un dienesta viesnīcas. Jau 94 gadus "Hilton Worldwide" turpina savas tradīcijas un viesiem piedāvā neatkārtojamus piedzīvojumus. Uzņēmuma portfeli veido desmit pasaules klases zīmolu aptuveni 4000 īpašumi – franšīzes, īpašumā esošas un nomātas viesnīcas un daļlaika īpašumi ar vairāk nekā 678 tūkstošiem numuriņu 91 valstī, tostarp "Waldorf Astoria Hotels & Resorts", "Conrad Hotels & Resorts", "Hilton Hotels & Resorts", "Doubletree By Hilton", "Embassy Suites Hotels", "Hilton Garden Inn", "Hampton Hotels", "Homewood Suites by Hilton", "Home2 Suites" un "Hilton Grand Vacations". on Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites un Hilton Grand Vacations. Uzņēmums pārvalda arī godalgotu klientu lojalitātes programmu "Hilton HHonors®".


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72388291sec.