Rīgā atklāta pirmā Mercure viesnīca Latvijā

Accor un Orbis Group paplašina savu viesnīcu portfeli ar jaunu atrašanās vietu - Mercure Riga Centre.

2014.gada 1.maijā četrzvaigžņu viesnīca Mercure Riga Centre pievienojās Mercure zīmolam un kļuva par pirmo viesnīcu, kas pārstāv šo zīmolu Latvijā. Šī viesnīca darbojas uz franšīzes līguma pamata, kurš parakstīts ar Varšavā bāzēto Orbis Hotel Group, kas ir Accor zīmolu franšīzes devējs Baltijas valstu reģionā.

"Accor, kas ir numur viens viesnīcu operators Eiropā, partnerattiecībās ar Orbis cenšas nodrošināt spēcīgu attīstību Polijā un Baltijas valstīs. Latvija, Lietuva un Igaunija piedāvā daudzsološas perspektīvas, un mēs noteikti plānojam stiprināt savu klātbūtni šajā tirgū. Mercure Riga Centre Latvijā ir brīnišķīga viesnīca," norāda Orbis vadītājs Lorēns Pičerāls.

Biznesam un atpūtai

Mercure Riga Centre atrodas pašā Rīgas sirdī, netālu no vecpilsētas skaistākajām vietām. Viesnīca ir izvietota vēsturiskā, 1901. gadā celtā jūgendstila ēkā. Šī viesnīca atrodas vien 15 minūšu brauciena attālumā no Rīgas Starptautiskās lidostas un vienas minūtes gājiena attālumā no Rīgas Centrālās stacijas.

Viesnīca piedāvā 143 pilnībā aprīkotus numurus, tostarp 128 standarta vienvietīgus un divvietīgus numurus. Tāpat viesiem tiek piedāvāta iespēja rezervēt 11 Privilege numurus un 4 Junior Suite numurus. Mercure Riga Centre nodrošina mūsdienīgu konferenču centru, kurā ietilpst 6 sanāksmju telpas, kas var uzņemt līdz pat 100 personām. Visas telpas ir aprīkotas ar profesionālu audiovizuālu aprīkojumu, bezvadu Wi-Fi internetu, projektoriem un platformām. Pēc starptautisku pasākumu organizatoru pieprasījuma viesnīca var arī nodrošināt sinhronās tulkošanas pakalpojumus.

"Mums sadarbība ar Mercure zīmolu ir milzīga iespēja saņemt vērienīgu ieguvumu no Accor un Orbis Hotel Group bagātīgās pieredzes. Pateicoties parakstītajam līgumam, mums ir nodrošināta piekļuve augsta līmeņa tehnoloģiskajai kompetencei, kā arī modernākajiem rezervācijas rīkiem un pilnvērtīgam marketinga, pārdošanas un darbības atbalstam. Es ceru, ka viesmīlības tirgus Latvijā paplašināsies, sekojot mūsu piemēram, un izvietos sekojošus zīmolus no Accor portfeļa," saka Mercure Riga Centre izpilddirektors Aigars Gerhards.

Lielai apetītei

Tematiskās virtuves Traveller restorāns uzņem viesus ik dienas no 12:00 līdz 23:00. Ēdieni tiek pasniegti elegantās telpās, kurās tiek nodrošināta gaisa kondicionēšana. Silta pavasara un vasaras laikā viesi var baudīt savu maltīti atvērtā terasē. Traveller restorāns ir laba izvēle gan ģimenes maltītei, gan biznesa pusdienām, kā arī romantiskām vakariņām divatā. Mercure Riga Centre arī piedāvā bāru, kas garantē patīkamu gaisotni, pateicoties atmosfēriskai mūzikai un plašai dzērienu un uzkodu izvēlei.

Ķermenim un prātam

Viesnīcas fitnesa centrs ir ideāli piemērota vieta, lai atslābinātos un atjaunotu gan ķermeni, gan prātu pēc rosīgas darbadienas. Viesiem tiek piedāvāti dažādi pakalpojumi un iespējas, tostarp masāžas, džakuzi, sauna un turku pirts. Atpūtas laikā pieejama arī aukle, kuru nepieciešams pieteikt iepriekš, lai pieskatītu jūsu bērnus. Šie pakalpojumi ir pilnībā pieejami arī cilvēkiem ar invaliditāti.

Mercure zīmols

Mercure zīmola pamatprincips ir saglabāt harmoniju ar cilvēkiem, tradīcijām, vēsturi, kultūru un viesnīcas atrašanās vietas raksturīgākajām iezīmēm. Šajā tīklā iekļautas vairāk nekā 700 viesnīcas 50 valstīs. Zīmols piedzīvo spēcīgu attīstību, balstoties uz franšīzes modeli, kā arī pateicoties viesnīcu tīkla spējai prasmīgi izmantot vietējo tradīciju un kultūras vērtības, un lietpratīgi apvienot moderno ar atrašanās vietas vēsturiskajām saknēm. Vienlaikus saglabājot zīmola standartus, viesnīcas ir pārsteidzoši individuālistiskas. To spēks balstās trīs īpašībās - autentiskums, zinātkāre un veltīšanās klientiem. Mercure Riga Centre ir 22. šī zīmola viesnīca Orbis Hotel grupā.

***

Mercure - patiesa pieredze, ko garantē spēcīgs zīmols

Biznesam vai atpūtai, Mercure piedāvā reālu alternatīvu viesnīcu tīkliem un neatkarīgām viesnīcām. Mercure ir vienīgais vidēja līmeņa viesnīcu zīmols, kas apvieno vairāk nekā 700 viesnīcu starptautiska tīkla spēku ar garantētiem kvalitātes standartiem un to viesnīcu patieso pieredzi, kuras ir atšķirīgas, iesakņojušās vietējā kopienā un kuras vada aizrautīgi īpašnieki. Izvietots pilsētu centros, pie jūras vai kalnos, Mercure tīkls jūs aicina pie sevis 51 valstī visā pasaulē.

Papildu informācijai par Mercure tīklu apmeklējiet interneta vietni www.mercure.com.

Orbis Hotel Group ir lielākais viesnīcu tīkls Polijā. Tas pārvalda 62 viesnīcas 30 Polijas pilsētās, kā arī četras viesnīcas Baltijas valstīs. Tas kopumā piedāvā 11 600 numurus. Viesnīcas darbojas ar Sofitel, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles un ibis budget, kā arī Orbis Hotels zīmoliem. Šie zīmoli, kas atzīti visā pasaulē, nodrošina pakalpojumu kvalitāti dažādos standartos - no luksusa pieczvaigžņu viesnīcām līdz ekonomiskām vienas zvaigznes viesnīcām.

Accor, kas ir pasaulē vadošs viesnīcu operators un Orbis stratēģiskais akcionārs, saviem viesiem un partneriem piedāvā gan viesnīcas operatora un zīmola franšīzes devēja, gan viesnīcu īpašnieka un investora kompetenci, lai nodrošinātu ilgstošu izaugsmi un saskanīgu attīstību.

Ar aptuveni 3600 viesnīcām un 460 000 numuru Accor aicina biznesa un atpūtas ceļotājus 92 valstīs visos viesnīcu segmentos - luksusa ar Sofitel, Pullman, MGallery un Grand Mercure viesnīcām, vidēja līmeņa ar Novotel, Suite Novotel, Mercure un Adagio, un ekonomiskajā segmentā ar ibis, ibis Styles, ibis budget un hotelF1 viesnīcām. Grupa lepojas ar jaudīgu digitālu ekosistēmu, jo sevišķi ar rezervēšanas portālu accorhotels.com, tās zīmola interneta vietnēm un lojalitātes programmu Le Club Accorhotels.

Kā pasaulē vadošā viesmīlības skola, Accor ir apņēmusies attīstīt tās 170 000 darbinieku talantus Accor zīmola viesnīcās. Viņi ik dienas ir tās pakalpojumu un inovāciju kultūras vēstneši, kas jau vairāk nekā 45 gadus nodrošinājuši grupas izaugsmi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51562905sec.