Viesnīca «Rīga» pārtop par pieczvaigžņu viesnīcu «Grand Hotel Kempinski RIGA» (ar bildēm)

Viesnīcā "Rīga" šobrīd norit darbi pie lielākā viesnīcas rekonstrukcijas projekta Latvijā, pārveidojot to par pieczvaigžņu viesnīcu ar 140 grezniem numuriem un deviņiem ekskluzīviem apartamentiem. Šī būs pirmā starptautiskā viesnīcu tīkla "Kempinski Hotels" viesnīca Latvijā, un tās jaunais nosaukums būs "Grand Hotel Kempinski RIGA". Viesnīcas rekonstrukcijā kopumā plānots ieguldīt aptuveni 30 miljonus eiro, piesaistot Swedbank finansējumu 20 miljonu eiro apmērā. Viesnīcu apmeklētājiem plānots atvērt līdz 2015. gada decembrim.

"Vēsturiski viesnīca "Rīga" bija pilsētas Grand Hotel un mūsu mērķis ir atgriezt iepriekšējo popularitāti, bet jau pilnīgi jaunā luksusa klases standartā. Mūs piesaistīja šī ēka un tās atrašanās vieta pilsētā. Ēka ir būvēta pagājušā gadsimta 50. gados, tā bija ļoti sliktā stāvoklī un šobrīd mēs veicam kapitālo remontu un restaurāciju. Esmu pārliecināts, ka ar Swedbank finansējuma palīdzību mums tas veiksmīgi izdosies", saka viesnīcas īpašnieks Gagiks Carukjans (Gagik Tsarukyan).

Restaurētajā viesnīcā būs ne tikai luksusa klases numuri, bet arī SPA centrs, konferenču zāles, restorāni un bāri, jumta terase ar skatu uz Latvijas Nacionālo operu, kā arī citi pakalpojumi, kas pilsētas viesiem ļaus justies komfortabli atrodoties prom no mājām.

"Esmu gandarīts, ka Latvijā ienāk šāda mēroga starptautiski atzīts zīmols, un, ka ar bankas finansējuma palīdzību varam radīt jauna līmeņa kvalitāti pazīstamajā Rīgas viesnīcā," saka Daniils Ruļovs, Swedbank valdes loceklis un Uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs.

Par viesnīcu tīklu "Kempinski"

"Kempinski Hotels" ir starptautiska viesnīcu ķēde, kas 1897.gadā dibināta Berlīnē, Vācijā, un uzskatāma par Eiropā senāko luksusa klases viesnīcu tīklu. "Kempinski Hotels" ķēdē šobrīd ietilpst vairāk nekā 70 viesnīcas Eiropā, Vidējos Austrumos, Āfrikā, Dienvidamerikā un Āzijā, tostarp viesnīca Lietuvā, Viļņā, kas tika atklāta 2012.gadā. Katra no tām piedāvā visaugstākos apkalpošanas standartus, kas apvienoti ar īpašu stilu un atspoguļo katra īpašuma individualitāti un tā atrašanās vietu.



 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65055203sec.