Trīs slavenības ļaujas pasaulslavena britu dizainera pārvērtībām

Lai iepazītos ar londonietēm raksturīgu ģērbšanās stilu un sveiktu Latvijā pasaulslaveno britu dizaineri Benu de Lisi, trīs atšķirīgu stilu piekritējas – vizuālā žurnāliste Agnese Kleina, radio Star FM ētera balss Iveta Šnepa un modes skaistuma žurnāliste Una Ulme ļāvās britiskām stila pārvērtībām, ko pasākumā uz vietas radīja Bens de Lisi no savas kolekcijas, kas pieejama tirdzniecības centra Spice veikalā Debenhams.

Pārvērtību pasākumu un sarunas ar modes dizaineri vadīja Latvijas Modes palātas vadītāja Dita Danosa, kura jau pirms pāris mēnešiem ekskluzīvā intervijā Londonā tikās ar Benu de Lisi.  

Star FM ētera balss Iveta Šnepa stila pārvērtībās piedzīvoja pārsteigumu: "Kad iepazinos ar Bena de Lisi kolekciju, sākumā bija apjukums, - ko no visas šīs dažādības izvēlēties sev? Taču tiklīdz iepazinos ar Benu, sapratu – viņš ir īsts stila profesionālis. Manu stilu viņš novērtēja kā roķīgu, un lai arī viņa kolekcija ir klasiski romantiska, viņš pāris minūšu laikā atrada tieši man piemērotu tērpu. Un kāds pārsteigums, ka rezultātā saņēmu to dāvanā!"

Pavisam nesen tirdzniecības centrā Spice atvērtajā universālveikalā Debenhams notiekošais pārvērtību pasākums bija kā turpinājums Spices britu pavasarim un ievadīja piektdien gaidāmo pasākumu īpašiem viesiem British VIP Party.

"Universālveikala Debenhams atklāšana ienesa tirdzniecības centrā Spice jaunas vēsmas un Latvijā līdz šim nepieejamus britu dizaineru apģērbus. Ar Bena de Lisi rīkoto pārvērtību pasākumu vēlamies parādīt, cik tie ir daudzveidīgi un cik piemēroti dažādām dzīves situācijām. Smelsimies noderīgas idejas atzītā dizainera ieteikumos un veidosim savu unikālo ģērbšanās stilu!" mudina tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

Bens de Lisi savas kolekcijas izrādījis prestižajā Londonas Modes nedēļā, 1994. un 1995.gadā ieguvis dizaineru kāroto British Glamour Designer of the Year balvu un izpelnījies pasaules slavu, Oskara ceremonijai efektīgā sarkanā kleitā ietērpjot Keitu Vinsletu. Tā joprojām tiek uzskatīta par vienu no atmiņā visvairāk palikušajām kleitām kinoakadēmijas balvu pasniegšanas vēsturē. Bena de Lisi un Debenhams sadarbība aizsākās 1997.gadā, un kopš tā laikā Debenhams veikalos pieejamas viņa kolekcijas. Kopš 2010.gada Debenhams veikalos pieejama kolekcija Principles by Ben de Lisi.

22.maijā slavenību make-up un frizūru pārvērtības nodrošināja skaistumkopšanas salons KOLONNA.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46487021sec.