Pirmo reizi notiks urbānais piedzīvojumu skrējiens «Rīgas Joziens»

Aktīvās atpūtas un sporta pasākuma "Rīgas Sporta nakts" laikā 30. maijā pirmo reizi norisināsies urbānais piedzīvojumu skrējiens «KATE Rīgas Joziens». Tajā var piedalīties draugu un darba kolēģu komandas. Ikviens varēs jautrā gaistonē iepazīt Rīgas centru, pilsētas parkus un dažādas būves ieraudzīt pavisam citā gaismā. Pieteikšanās ir sākusies un turpinās līdz pat 23. maijam.

Urbānais piedzīvojumu skrējiens "KATE Rīgas Joziens" radīts, lai rastu iespēju vienkārši draugiem vai darba kolēģiem veselīgi un interesanti atpūsties. Uzņēmumi var izmantot to kolektīva iekšējās komandas stiprināšanai. Pasākuma galvenais mērķis ir pievērst lielāku uzmanību Rīgas pilsētas vērtībām un parādīt tās pavisam citā gaismā, kā arī ar trakulībām Rīgas mūros rosināt ne tikai vietējo, bet arī ārvalstu tūristu interesi par Latvijas galvaspilsētu.

Pasākuma ideja sasaucas ar uzņēmuma KATE darbinieku pārliecību: sports un aktīva atpūta ievērojami palielina ergonomisku mēbeļu efektivitāti. Tādēļ KATE aicina cilvēkus strādāt un dzīvot veselīgi, lai Latvijā būtu vairāk priecīgu un laimīgu cilvēku.

"KATE Rīgas Joziena" starts paredzēts 30. maijā pulksten 17.00 pie Bīvības pieminekļa, bet  tālāk dalībniekiem būs jādodas Rīgas ielās un jāpilda dažādi interesanti, aizraujoši un neordināri uzdevumi. Par "KATE Rīgas Joziens" dalībnieku var kļūt ikviens, kurš ir jautrs, možš un gatavs šim urbānajam piedzīvojumu skrējienam – karnevāla izklaidei. Komanda sastāv no diviem cilvēkiem un tāstiks dalītas trīs grupās – vīriešu, sieviešu un jauktās. Ātrākie, atraktīvākiem, precīzākie jozēji saņems balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Pieteikties pasākumam var mājas lapā parstipru.lv un sacensibas.lv. Dalības maksa vienai komandai "KATE Rīgas Jozienā" līdz 22. maijam ir 22 EUR, bet pēc tam summa tiks paaugstināta.

Sīkāka informācija par pasākumu pieejama mājas lapā parstipru.lv un sportanakts.lv.

Pasākumu atbalsta KATE.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45020199sec.