Pagarināta pieteikšanās Rīgas Velomaratonam, startēs arī Ušakovs

Jau svētdien 11. Novembra krastmalā norisināsies viens no masveidīgākajiem sporta notikumiem valstī – 31. Rīgas Velomaratons. Pasākuma organizatori informē, ka portālā velo.lv pagarināta pieteikšanās nozīmīgajam notikumam līdz 30. maijam. Kļuvis zināms, ka šī gada velomaratona 31,6 kilometru garajā Tautas distancē piedalīsies arī Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Rīgas Velomaratons, kas laika gaitā kļuvis par nozīmīgāko velonotikumu Latvijas galvaspilsētā, šogad norisināsies jau 31. reizi. Tāpat kā pērn arī šoreiz starts un finišs gaidāms 11. Novembra krastmalā. Tikmēr visas trīs distances pirmo reizi ies tikai pa Rīgas lielajām ielām un tiltiem.

Ikviens aktīvās atpūtas un riteņbraukšanas cienītājs tiek aicināts piedalīties kādā no trijām distancēm – Sporta (79 km), Tautas (31,6 km) vai Spices ģimeņu braucienā (15,8 km). Sporta brauciens piemērotākais būs tiem, kuri trenējās regulāri, Tautas distance lieliska būs visiem amatieriem, darba kolektīviem un draugu kompānijām, kas vēlas izjust lielisku kopības sajūtu un gūt neaizmirstamas emocijas. Tikmēr Spices ģimeņu brauciens (bez laika kontroles), kura vēstnese būs sabiedrībā labi pazīstamā Anna Rozīte, piemērots vecākiem ar bērniem. Sacensību organizatori un īpaši izveidota žūrija noteiks un apbalvos arī kuplāko darba kolektīvu, vecāko un atraktīvāko dalībnieku/dalībnieci un oriģinālākā velosipēda īpašnieku. Tikmēr Spices ģimenes braucienā žūrija, kurā būs arī Liene Greifāne, noteiks visbritiskāk ģērbtos riteņbraucējus.

Kļuvis zināms, ka šogad Rīgas Velomaratonā piedalīsies arī Rīgas pilsētas mērs Nils Ušakovs, kurš startēs Tautas distancē. Mērs arī iepriekš ir startējis velomaratonā, godam pievarot distanci. Rīgas dome tradicionāli ir nozīmīgā pasākuma atbalstītājs. Tautas braucienā uzvarētāji cīnīsies par Rīgas mēra kausiem.

Sacensību dalībniekus šogad sagaida vairāki jauninājumi. Pirmais no tiem ir pieteikšanās pagarināšana portālā velo.lv līdz 30. maijam. No 29. – 30.maijam pieteikšanās būs par paaugstinātu maksu. Tomēr jāinformē, ka tie, kuri pieteiksies šajā laika posmā, nesaglabās tiesības uz vietu starta koridorā pēc pagājušā gada rezultāta. Otrs jaunums saistīts ar numuru izņemšanas kārtību. Noslēdzoties oficiālajai reģistrācijai, trešdien ikvienam dalībniekam uz elektroniskā pasta adresi un telefonu pienāks apstiprinājuma vēstule, kas būs kā apliecinājums sekmīgai reģistrācijai. Šī vēstule būs jāuzrāda pie numuru izņemšanas Rīgas Velomaratona ekspo centrā, kas 30. un 31. maijā tiks organizēta pie tirdzniecības centra Spice A ieejas, vai arī sacensību norises dienā 11.Novembra Krastmalā.

Sīkāka informācija par Rīgas Velomaratonu atrodama portālā velo.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.10215998sec.