Centrāltirgus aicina uz Starptautiskās Bērnu aizsardzības dienas labdarības koncertu

Sestdien, 2014.gada 31.maijā, no pulksten 11.00 līdz 14.00 Centrāltirgū notiks Starptautiskajai Bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums, kura laikā atraktīvā un sirsnīgā dziedātāja Roberto Meloni vadībā notiks labdarības koncerts, kā arī darbosies radošās darbnīcas, veselīgo našķu meistarklase, radošo darbu izstāde, kā arī būs iespēja iegādāties izstādes "Tirgus portreti" mākslas darbus.

"Vasaras laikā tirgū ik dienu mēs redzam augļu un dārzeņu, kā arī citu Latvijas lauku labumu un ražojumu pārpilnību, taču nereti redzam arī ģimenes, kurām ir ļoti ierobežotas iespējas šos labumus iegādāties. Tāpēc, rūpējoties par bērnu tiesībām uz veselīgu uzturu, Centrāltirgus rīko labdarības akciju "Pārtikas grozi Rīgas daudzbērnu ģimenēm" un aicinām visus uz labdarības koncertu 31.maijā, lai iesaistītos un palīdzētu mums šo jauko ieceri īstenot," stāsta RPAS "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs. 

Nēģu laukumā no pulksten 11.00 līdz 14.00 Roberto Meloni vadībā notiks labdarības koncerts, kurā uzstāsies vokālās studijas "Tev un man", deju grupas "Lēra", bērnu vokālā ansambļa "Poppy", vokālās studijas "Rasa" un bērnu vokālā ansambļa "Momo" jaunie talanti.

Pasākumu laikā ikviens varēs iesaistīties radošajās darbnīcās, kā arī īpašajā Labdarības teltī atnest rotaļlietas un kancelejas preces, kas noderētu daudzbērnu ģimenēm, kā arī ziedot, lai atbalstītu labdarības akciju "Pārtikas grozi Rīgas daudzbērnu ģimenēm".

Rīgas daudzbērnu ģimenes pārtikas grozu saņemšanai varēja pieteikties, iesūtot pieteikuma vēstuli, kurā pastāsta par tiem gardumiem un ēdieniem, kas katram no bērniem garšo vislabāk, kā arī savas ģimenes sapņu ēdiena recepti. 12 ģimenes ir iesūtījušas sirsnīgus stāstus un receptes, ar kuriem iepazīties ikviens varēs Rīgas Centrāltirgus mājaslapā www.centraltirgus.lv, tādējādi gūstot apliecinājumu, ka sniegtais atbalsts nav vis abstrakts ziedojums, bet gan īsta un ļoti noderīga palīdzība kuplām ģimenēm un stiprām mammām, kuras vienas audzina vairākus bērnus.

Pasākuma laikā būs iespēja apskatīt bērnu radošo darbu izstādi "Manas ģimenes lieliskā recepte", atdot savu skatītāju simpātijas balsi par darbiņu, kas patīk vislabāk, kā arī sakņu paviljonā iegādāties izstādes "Tirgus portreti" mākslas darbus, 50% no mākslas darba vērtības ziedojot labdarības akcijai „Pārtikas grozi Rīgas daudzbērnu ģimenēm”.

Savukārt sakņu paviljonā no pulksten 11.00 līdz 14.00 raidījuma "Garšīgi dzīvojam" virtuvē Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste iepazīstinās ar padomiem, kā pagatavot stilīgas sviestmaizes un veselīgus našķus.

31.maijā visi pasākumi būs bez maksas un ikviens ir laipni gaidīts pozitīvā un radošā atmosfērā iepirkties Rīgas Centrāltirgū, iegūt iedvesmu un patīkamas emocijas, kā arī sniegt atbalstu Rīgas daudzbērnu ģimenēm.

Uz tikšanos krāsainākajā vietā Rīgas sirdī – Rīgas Centrāltirgū!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.58363509sec.