Pirmo reizi k/t «Kino Citadele» apmeklētāji varēs iegādāties sezonas kino abonementus

"Kino Vasara" sezonas atklāšanas dienu k/t "Kino Citadele" atklās ar īpašu dāvanu, - 30. maijā tirdzniecībā tiks palaisti pirmie kino abonementi, ar kuriem būs iespēja apmeklēt vasaras lielākās filmas par daudz izdevīgāku cenu nekā līdz šim. Pirmie 100 apmeklētāji, kuri iegādāsies "Kino Vasara" abonementus ar 5 kino biļetēm, saņems to par īpašu svētku cenu - 10 eiro.

Ar abonementu tirdzniecības uzsākšanu tiks dots starts "Kino Vasara" sezonas atklāšanas dienai, kurā kinoteātris solās pārsteigt arī ar citiem izdevīgiem piedāvājumiem, konkursiem un atrakcijām. Grandiozi svētki gaidāmi visas dienas garumā! Apmeklētāji varēs iepazīties ar Top 10 lielākajām projekta "Kino Vasara" filmām, piedzīvot filmu pirmizrādes, piedalīties atrakcijās, konkursos un laimēt dažādas balvas.

Kā iepriekš ziņots, vasaras sezonas atklāšanā ar svētku piedāvājumiem apmeklētājus sagaidīs arī kinoteātra kafejnīca "Pop House" un bārs "Jameson Lounge", kurš dienas izskaņā piedzīvos vasaras terases atklāšanu. Dienas īpašais notikums – filmas "Teds" autora jaunās komēdijas "Miljoniem iespēju, kā atdot galus" pirmizrāde, pirms kuras vakara viesi tiks sagaidīti ar izklaidējošo pasākuma programmu Renāra Zeltiņa vadībā. Svētku dienu kinoteātris aicina noslēgt naktsklubā "Coyote Fly", kur ikviens varēs iejusties vesternu stilā un izbaudīt īstu kovboju ballīti.

Abonementu lielpārdošana par svētku cenām notiks no 30. maija līdz 1. jūnijam k/t "Kino Citadele" kasēs un internetā. Kino abonementus varēs iegādāties, izvēloties sev izdevīgu komplektu jeb biļešu skaitu vasaras sezonai. Abonements ar vienu biļeti maksās 4,90 eiro, ar trīs biļetēm 11,97 eiro, savukārt piecu apmeklējumu abonementa cena būs 17,50 eiro. Par īpašu atlaidi ir parūpējusies arī pirmā pašapkalpošanās kafejnīca Latvijā, sniedzot iespēju papildus kino abonementam iegādāties "Pop House" dāvanu karti vidējam dzērienam un popkornam, kas maksās 3,99 eiro. Sākot ar 2. jūniju, kino abonementu cena būs līdzvērtīga patstāvīgajām biļešu cenām.

Par "Forum Cinemas"

"Forum Cinemas" ir lielākais filmu izplatītājs un izrādītājs Latvijā. Uzņēmums pārstāv trīs vadošās filmu izplatīšanas kompānijas ("Universal Pictures International", "Paramount Pictures International", "Walt Disney Studios Motion Pictures"), un ir daudzzāļu kinoteātra "Kino Citadele" operators. "Forum Cinemas" dibināts 1993. gadā, un šobrīd ir Somijas uzņēmuma "Finnkino Oy" meitas uzņēmums Latvijā. No 2013. gada "Forum Cinemas" kopā ar mātes uzņēmumu "Finnkino Oy" ietilpst "Nordic Cinema Group" koncernā, kas ar 102 kinoteātriem, 583 zālēm, 80 943 sēdvietām un 29 miljoniem apmeklētāju gadā ir lielākais kinoteātru tīkls Ziemeļvalstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.72803187sec.