1. jūnijā atklās lielāko atrakciju parku Rīgā

Atzīmējot Starptautisko bērnu aizardzības dienu, LIDO Atpūtas centrā (Krasta ielā 76) šā gada 1.jūnijā tiks atklāts lielākais atrakciju parks Rīgā – LIDO Ģimenes dārzs. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt vairāk nekā 20 dažādas atrakcijas, piedalīties rotaļlietu meistarklasē, kā arī izbaudīt plašu izklaides un atpūtas programmu.

LIDO Atpūtas centru īpaši to iecienījušas ģimenes ar bērniem. Vasaras sezonā ļoti pieprasītas ir tieši āra atrakcijas, tālab šogad būtiski papildināts atrakciju klāsts, tā radot lielāko atrakciju parku Rīgā jeb LIDO Ģimenes dārzu, kas aizņem 1.5 ha jeb gandrīz trešo daļu no 5 ha lielās LIDO Atpūtas centra teritorijas. Tā apmeklētājus priecēs dažādi karuseļi, piepūšamās atrakcijas, batuti, vilcieniņš, bērnu rotaļu laukums un citas atrakcijas. Īpašs pārsteigums LIDO Ģimenes dārza apmeklētājiem būs piepūšamais labirints, kas ir vienīgais Baltijā un viens no lielākajiem Eiropā. Tāpat LIDO Ģimenes dārza teritorijā darbosies vasaras ārā kafejnīca.

LIDO Ģimenes dārzs ar vērienīgu izklaides un atpūtas programmu tiks atklāts šo svētdien, 1.jūnijā. Jau plkst. 13.00 sāksies jautras LIDO pasaku tēlu deju parādes, ko papildinās dažādu bērnu ansambļu koncerti. Tāpat no plkst. 13.00 līdz 17.00 darbosies radošā darbnīca "Iegriez vilciņu", kurā ikviens interesents profesionālu meistaru uzraudzībā varēs paša rokām izgatavot rotaļlietu "vilciņš". Šīs meisarklases dalībniekiem būs iespēja piedalīties arī īpašās "vilciņu" griešanas sacensībāsk. Trīs meistarīgākie to dalībnieki saņems vērtīgas balvas.

Pasākums tiks noslēgts ar aizraujošām ģimeņu orientēšanās sacensībām, kuru dalībnieki varēs iespazīt interesantākās Ģimenes dārza atrakcijas. Trīs ātrākās komandas saņems vērtīgas balvas.  

LIDO Ģimenes dārza atklāšanas programma:

13.00, 15.00, 17.00 - LIDO pasaku tēlu deju parādes            

13.10, 15.10 - Studijas "Zvaigžņu sala" ansambļu "NANDO" un "ESPRESSO" koncerti

13.30, 15.30 - Jautrā klauniņa izklaides programma bērniem

13.40, 15.40 - "Greentrials Bike Tour" sportistu paraugdemonstrējumi, konkursi u.tml.        

14.10, 16.10 - Deju studijas "Xeny dance Studio" koncerts

16.00 līdz 18.00 - Orientēšanās sacensības

Aizraujošus koncertus, aktīvas rotaļas un sirsnīgas izklaides lielie un mazie LIDO Ģimenes dārza apmeklētāji varēs izbaudīt ne tikai tā atklāšanas dienā, bet katru nedēļas nogali.

Rūpējoties par mazāko apmeklētāju labsajūtu, LIDO iekļāvis bistro ēdienkartē īpašus piedāvājumus bērniem, izveidojis Atpūtas centra pagrabstāvā Rotaļu istabu un regulāri nodrošina daudzveidīgas izklaides iespējas visu  vecumu bērniem – atrakcijas, koncertus un radošās darbnīcas.

LIDO Ģimenes dārza atrakcijas izveidotas sadarbībā ar uzņēmumu "Annels".

Par AS LIDO

LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskajā ēdināšanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju, kurā ir pārskatāma ēdienu pagatavošana, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu.  Rīgā šobrīd darbojas deviņi LIDO bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta, LIDO Atpūtas centrs un tā restorāns, kā arī nesen atvērtais bistro LIDO Domina Shopping), viens LIDO bistro Tallinā. LIDO struktūrā ietilpst arī gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 1000 darbiniekus. Plašāk par uzņēmumu: www.lido.lv.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53407001sec.