Brīvība, saule un mūzika – Ūdrītis un Balode atklās jauno Lucavsalas brīvdabas koncertu sezonu

Turpinot pagājušajā vasarā aizsākto muzikālo tradīciju Lucavsalas veikparkā "Riga Wake Park", ar Rolanda Ūdra un Ilonas Balodes uzstāšanos trešdien, 11. jūnijā pulksten 20:00 tiks atklāta Lucavsalas brīvdabas koncertu sezona. Kā jau ierasts, šis un citi koncerti visas vasaras garumā notiks bez maksas.

Trešdien, 11. jūnijā Lucavsalas veikparkā uzstāsies Rolands Ūdris jeb Ūdrītis un Ilona Balode kopā ar bundzinieku Arti Orubu. Kā norāda Ūdrītis, šajā koncertā mūziķi spēlēs labāko no oriģināldarbiem un skaistāko no dažādām kaverversijām. "Trešdienas ir kā mazās piektdienas, un tās pavadīt brīvībā, saulē un mūzikā ir ļoti pienācīgs veids," uzskata Ūdrītis.

"Riga Wake Park" vadītājs un Lucavsalas brīvdabas koncertu idejas autors Juris Poļakovs stāsta, ka jau pagājušā gada vasarā jaundibinātā tradīcija ar katru koncertu pulcējusi arvien vairāk pozitīvu jauniešu. "Lieliskā pieredze un cilvēku atsaucība ir motivācija tam, lai turpinātu iesākto un piedāvātu arvien jaunus māksliniekus trešdienu vakariem. Arī šai vasarai mums ir lieli plāni," norāda J. Poļakovs.

2013. gada vasarā trešdienās Lucavsalas brīvdabas koncertu ietvaros uzstājās tādi Latvijas mākslinieki kā Igo, Astro’n’out akustiskais sastāvs, Gaujarts un citi.

Rīgas vienīgais veikparks "Riga Wake Park" ir parks Mazajā Daugavā, Lucavsalā ar savu mazo kafejnīcu, romantiskajiem trešdienas akustiskās mūzikas vakariem, brīvdabas kino un visādi citādi foršiem vasaras vakariem tepat Rīgā. Visām veikparka aktivitātēm aicinām sekot "Riga Wake Park" mājaslapā www.rigawakepark.lv un sociālo tīklu Facebook un Twitter kontos: www.facebook.com/RigaWakePark un twitter.com/RigaWakePark.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45458603sec.