Centrāltirgus aicina uz Jāņu ielīgošanu

Piektdien, 2014.gada 20.jūnijā, no pulksten 11.00 līdz 14.00 Centrāltirgū Nēģu laukumā notiks Jāņu ielīgošana, uz kuru īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem. Pasākuma laikā pozitīvā un atraktīvā gaisotnē par labu noskaņojumu rūpēsies Jogita Pūpola un ikvienam būs iespēja iesaistīties svētku tematikai atbilstošās radošajās darbnīcās, degustēt Jāņu sieru un iepirkties Līgo tirdziņā.

"Jāņu laikā Centrāltirgus ir vieta, kur ir plašākais Jāņu siera un līgo zāļu klāsts, tāpēc piektdien – pirmssvētku gaisotnē esam parūpējušies par atraktīvu noskaņu un iespēju iegūt daudz labu padomu par Jāņu siera siešanu, zāļu vainagu vīšanu un Līgo nakts lāpu gatavošanu, turklāt darbosies arī amatnieku un mājražotāju tirdziņš," stāsta RPAS "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs. 

Nēģu laukumā Jogitas Pūpolas vadībā no pulksten 11.00 līdz pat 14.00 bērni varēs iesaistīties augu un koku sēšanas un stādīšanas aktivitātēs, apvienības "Livonieši" vadītājs Andris Geidāns iemācīs, kā pagatavot Līgo nakts svētku lāpu, tāpat būs iespēja saņemt noderīgus vainagu vīšanas un Jāņu siera siešanas padomus.

Visu pasākuma laiku Nēģu laukumā ikviens Centrāltirgus gardēžu klubā varēs iesniegt savu iecienīto Līgo svētku recepti un saņemt noderīgas balvas, kā arī aklajā degustācijā noteikt gardāko Jāņu sieru, kuru iespējams iegādāties Rīgas Centrāltirgū.

20. aprīlī visi pasākumi būs bez maksas un ikviens ir laipni gaidīts pozitīvā un radošā atmosfērā iepirkties Rīgas Centrāltirgū, iegūt iedvesmu un patīkamas emocijas.

Svētku laikā 20., 21. un 22.jūnijā Centrāltirgū un Vidzemes tirgū notiks Līgo tirdziņš.

Uz tikšanos krāsainākajā vietā Rīgas sirdī – Rīgas Centrāltirgū!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86834908sec.