Rīgā līgotāji gaidīti pasākumā «Līgosim Krastmalā!»

Rīgā 23. jūnijā jau tradicionāli līgotāji gaidīti 11. novembra krastmalā, kur pasākumā "Līgosim Krastmalā!" varēs baudīt daudzveidīgu kultūras programmu ar folkloras kopu, Rīgas Danču kluba, Latvijā pazīstamu aktieru, dziedātāju, mūzikas grupu un dīdžeju piedalīšanos. Pasākuma apmeklētāji varēs lustēties, piedaloties rotaļās, dziedot, dancojot un baudot Jāņu mielastu jau no pulksten 18.00 līdz pat rīta gaismai. Arī šogad īpašu koncertprogrammu "Tā Līgo Latvijā" ar populāru skatuves mākslinieku piedalīšanos sagatavojis maestro Raimonds Pauls. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

No pulksten 18.00 "Vakara sētā" uz mazās skatuves uzstāsies folkloras kopa "Ceiruleits", Rīgas Danču klubs un etnoroka grupa "Laimas muzykanti". Savukārt "Nakts sētā" uz lielās skatuves līgotājus sagaidīs dīdžejs Kaspars Zaviļeiskis ar etno programmu un Tautas deju ansamblis "Līgo", piedāvājot horeogrāfisku uzvedumu "Īsa bija Jāņu nakts". No pulksten 20.00 krastmalas apmeklētāji varēs baudīt Latvijas teātru aktieru koncertu "No Jāņiem līdz Jāņiem", kurā uzstāsies Dita Lūriņa, Mārtiņš Egliens, Mārcis Maņjakovs, Karīna Tatarinova, Uldis Anže, Dace Bonāte, Ivars Puga, Juris Hiršs un Normunds Laizāns.

Pulksten 21.30 iedzīvotājus priecēs maestro Raimonda Paula koncertprogramma "Tā līgo Latvijā!", kurā piedalīsies aktieri Andris Bērziņš, Jānis Paukštello, Juris Jope, Madara Botmane, dziedātāji Normunds Rutulis, Jānis Moisejs, Liene Šomase, Daumants Kalniņš, Antra Stafecka, Aija Andrejeva, Mārtiņš Ruskis, kā arī "Rīgas saules koris" un bērnu vokālā grupa "Dzeguzīte". Vēlāk, pēc ugunskuru iedegšanas, "Nakts sētā" uzstāsies grupa "Labvēlīgais tips", "MC orķestris" un solisti.

Saullēktu līgotāji varēs sagaidīt "Rīta sētā", kur uz mazās skatuves svinību dalībniekus uzmundrinās dziedātāji Samanta Tīna, Nikolajs Puzikovs, grupa "Musiqq" un dīdžeji Gustavito un Dween.

Mājīgai un lustīgai līgošanai krastmalā būs pieejamas Jāņu zāļu tirdzniecības vietas, kā arī teltis ar gariem galdiem Jāņu mielasta baudīšanai. Pasākuma apmeklētāji varēs iegādāties un cienāties gan ar krastmalā nodrošinātajiem tradicionālajiem svētku ēdieniem un dzērieniem, gan ar līdzi atnesto cienastu. Būs iespēja cept desiņas uz speciāli iekārtotiem ugunskuriem.

Veiksmīgai pasākuma norisei un ikviena labsajūtai svētku organizatori lūdz ievērot vairākus drošības noteikumus – svinību teritorijā nedrīkst ienest stikla traukus, asus priekšmetus, šaujamieročus, sprādzienbīstamus priekšmetus, kā arī citas bīstamas lietas, kas var apdraudēt pasākuma apmeklētājus un tā norisi. Lietussargu vietā svētku dalībnieki aicināti ņemt līdzi lietus mēteļus. Lūgums vecākiem pieskatīt savus mazuļus, kā arī rūpēties par savām personīgajām mantām.

Visai pasākuma programmai varēs sekot līdzi arī uz krastmalā izvietotajiem lielajiem ekrāniem.

23. un 24. jūnijā Rīgā sabiedriskais transports ir bez maksas.

Līgo pasākumu 11. novembra krastmalā atbalsta Rīgas dome, informācija par pasākumu pieejama interneta vietnē: www.kultura.riga.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Novatours
,


Grand Palace Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.17126203sec.