Aicina uz atkal saredzēšanos Biznesa augstskolas Turība absolventu salidojumā

Š. g. 9. augustā Biznesa augstskolā Turība norisināsies absolventu salidojums, kas vienkopus pulcēs ne vien sen neredzētos studiju biedrus, bet arī draugus un kolēģus, lai kopīgi dalītos atmiņās un piedzīvojumos par augstskolā aizvadītajiem studiju gadiem. Salidojumā piedalīsies arī augstskolas studentu iemīļotākā pasniedzēja Dr.sc.soc. Renāte Cāne.

Renāte Cāne jau vairākus gadus ir viena no iemīļotākajām pasniedzējām studentu vidū – liecina ikgadējās Turības studentu aptaujas rezultāti. Viņa ir ne tikai ilggadēja augstskolas docētāja, bet arī unikāla Turības absolvente. R. Cāne augstskolā ir absolvējusi četras studiju programmas un saņēmusi gan 1.līmeņa, gan bakalaura, gan maģistra, gan arī pavisam nesen, 13. jūnijā, augstskolas izlaidumā godināta ar Doktora zelta monētu, tradicionālo akadēmisko cepuri un doktora diplomu.

Augstskolas un studiju izvēles iemeslus skaidro absolvente: "Es izvēlējos Turību, jo studiju piedāvājums un vide augstskolā atbilda manām prasībām, tā arī es sāku ar 1.līmeni un secīgi turpināju līdz pat doktoram."

Š. g. 9. augustā Turībā norisināsies absolventu salidojums, kur Renātei viennozīmīgi būs iespēja satikt daudz savu studiju biedru. "Es noteikti apmeklēšu Turības absolventu salidojumu, tas ir liels notikums un svētki, kur var satikties bijušie kursabiedri. Lai gan ar daudziem bijušajiem studiju cīņu biedriem uzturu kontaktus un daži ir kļuvuši par labiem ģimenes draugiem, pašiem vienmēr ir grūti sarīkot kopīgu sanākšanu, tāpēc jo lielāks prieks par dāvāto iespēju satikties."

Kā stāsta komunikācijas zinātņu doktore R. Cāne, studiju laikā gūtie kontakti vienmēr noderējuši dažādās dzīves jomās, nereti gadījies šo pazīšanos izmantot arī sadzīves jautājumos. "Ja man kas nepieciešams, piemēram, tik ikdienišķa lietā kā palīdzība pārvākties, es sazinos ar mūsu studentu un absolventu attiecīga profila uzņēmumiem vai uzņēmumiem, kur strādā mūsu studenti un absolventi. Sākot jau ar sadarbību šādu sadzīvisku vajadzību nodrošināšanā un beidzot ar noslēgtiem līgumiem biznesa līmenī veidojas tāds kā Turības absolventu tīkls, un salidojums būs vieta, kur šis tīklojums augs plašumā. Grūtākais salidojuma laikā noteikti būs pagūt aprunāties ar visiem, kuriem vēlos, jo esmu studējusi četros dažādos kursos, turklāt esmu arī pasniedzēja, bet ticu, ka tas izdosies. Esmu novērojusi, ka ļoti daudzi absolventi lepojas un ļoti novērtē to, ka ir absolvējuši tieši Turību. Arī es varu sevi dēvēt par savas Alma Mater patrioti un esmu lojāla augstskolai, jo mani vienmēr ir saistījusi un patikusi Turības praktiskā ievirze studijās."

Pieteikties Biznesa augstskolas Turība absolventu salidojumam vēl var līdz 30. jūnijam.

Plašāka informācija par salidojumu un pieteikšanās nosacījumiem atrodama Biznesa augstskolas Turība mājas lapas www.turiba.lv sadaļā Absolventiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61658406sec.