BVK: Parādi savu ekstrēmo ideju un laimē FOTOSESIJU

Vasara ir krāsu, jautrības un darbošanās laiks. Laiks, kad realizēt visas ziemā izsapņotās un uzkrātās idejas. Tieši tāpēc Biznesa vadības koledža piedāvā Tev izpausties konkursā "Ekstrēmie Logo".

Latvijas vasaras ir tik īsas, tomēr, lai arī neilgi, šis laiks ir piepildīts krāsainiem ziediem, augļiem un ogām, gaišiem vakariem un piedzīvojumiem dabā. Tas arī ir piemērotākais laiks brīnišķīgām fotosesijām, lai iemūžinātu atmiņas sev, ģimenei vai mīļotajam cilvēkam.

Tāpēc izmanto šī gadalaika priekšrocības, esi radošs un izveido Tavuprāt oriģinālāko risinājumu kādam no 3 logo:

Izmanto ēdamas, sadzīviskas, mākslas un citas lietas - iztēlei ierobežojumu nav!

Un laimē 2 stundu ilgu FOTOSESIJU Tevis izvēlētā vidē.

Neskaidrību gadījumā raksti: [email protected] vai [email protected], vai zvani 67803261.

Konkursa norises kārtība un noteikumi ir sekojoši:

1.    Konkursa norises laiks: no 16.06.2014. līdz 18.08.2014.

2.    Nofotografē savu veikumu un sūti foto uz [email protected], norādot vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un dzīvesvietu.

3.    Ik pēc 2 nedēļām tiks izlozēts viens radošā konkursa dalībnieks, kurš savā īpašumā iegūs veicināšanas balvu.

4.    Divu mēnešu laikā tiks noskaidrots radošākā un oriģinālākā foto īpašnieks, kas laimēs galveno balvu – FOTOSESIJU (individuālo, pāra vai ģimenes).

5.    Veicināšanas balvu izlozes notiks 30.06.2014., 14.07.2014., 28.07.2014., 11.08.2014.

6.    Tikmēr iesūtītās fotogrāfijas tiks izvietotas balsošanai portālā www.talmaciba.lv Balsošana par galvenās balvas iegūšanu, tiks atklāta 08.08.2014. un galvenās balvas ieguvējs tiks paziņots 18.08.2014.

7.    Uzvarētāji tiks noteikti ar Draugiem.lv un Facebook.com ieteikumu palīdzību, rēķinot kopā Draugiem.lv Ieteikt skaitu un Facebook Patīk skaitu (portālā www.talmaciba.lv pie katra foto).

8.    Palielini savas iespējas uzvarēt, aicinot draugus ieteikt un balsot par fotogrāfiju sociālajos tīklos!

9.    Fotokonkursā var piedalīties tikai ar reālām fotogrāfijām, kurās izšķirams logo. Tām jāatbilst vispārpieņemtām morāles normām, neietverot kaitīgos ieradumus, atkailināšanos, aizliegtās vielas u.tml.

10.    Pēc divām balsošanas nedēļām 18.08.2014. uzvarētājs tiks paziņots portālā www.talmaciba.lv, kā arī Esi līderis, Biznesa vadības koledžas un Tālmācības vidusskola Rīgas Komercskola sociālajos tīklos.

11.    Balvai jāpiesakās telefoniski 7 dienu laikā, zvanot uz biroju pa tālruni +371 67803261. Balvu jāizņem personiski 14 dienu laikā mūsu birojā, Alberta ielā 13, uzrādot fotogrāfijas oriģinālu fotokamerā vai telefonā un personapliecinošu dokumentu.

12.    Konkursam iesūtītās fotogrāfijas paliek Talmaciba.lv arhīvā, un var tikt izmantotas mājaslapas un sociālo tīklu satura veidošanā.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.2863059sec.