Turība saņem starptautiski atzītu ANO Pasaules tūrisma organizācijas TedQual sertifikātu

Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes īstenotā profesionālā bakalaura studiju programma "Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība" un profesionālā maģistra studiju programma "Tūrisma stratēģiskā vadība" ir saņēmušas ANO Pasaules tūrisma organizācijas (UNWTO – UN World Tourism Organization) TedQual sertifikātu par iegūto starptautisko akreditāciju uz maksimālo laiku – četriem gadiem.

"Esam gandarīti, ka mūsu centienus sniegt topošajiem tūrisma un viesmīlības nozares speciālistiem mūsdienīgu, darba tirgus prasībām atbilstošu izglītību un praktisko sagatavotību ir augsti novērtējusi tik prestiža starptautiskā organizācija kā ANO Pasaules tūrisma organizācija. Pirmo reizi šajā organizācijā akreditēta arī studiju virziena "Viesnīcu un restorānu serviss, tūrisma un atpūtas organizācija" maģistrantūras programma, kārtējo reizi apliecinot to, ka mūsu fakultātes studiju programmu kvalitāte ir atbilstoša augstākajiem pasaules standartiem un mūsu absolventi ar savām zināšanām un profesionalitāti spēj dot vērtīgu pienesumu ne tikai Latvijas tūrisma nozarei, bet veiksmīgi konkurēt arī starptautiskajā darba tirgū," komentē Agita Doniņa, Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne.

Jau iepriekš ziņots, ka 2013. gada novembrī Biznesa augstskolā Turība viesojās un tās īstenotās studiju programmas īstenošanas kvalitāti novērtēja ANO Pasaules tūrisma organizācijas TedQual auditors, profesors un sertificēts kvalitātes vērtētājs George Ubbelohde. Kā audita noslēguma dienā atzīmēja profesors, Turība viennozīmīgi reprezentē reputāciju un kvalitāti. Viņa skatījumā augstskola var lepoties gan ar kvalitatīvi izstrādātu un sistematizētu dokumentāciju, labi organizētu un sakārtotu infrastruktūru, lieliskiem pasniedzējiem un studentiem, priekšzīmīgu sadarbību ar nozarēm, gan arī citiem studiju procesam būtiskiem aspektiem.

Augstskolas absolventi ar savām zināšanām un profesionalitāti dod vērtīgu pienesumu ne tikai Latvijas tūrisma nozarei, bet veiksmīgi konkurēt arī starptautiskajā darba tirgū. Jau tagad katru gadu teju 200 fakultātes augstskolas studentu strādā praksē kādā no ārvalstu sadarbības partneru uzņēmumiem, kā arī ļoti bieži absolventi pēc studijām tiek aicināti darbā bijušajos prakses uzņēmumos Grieķijā, Īrijā, Šveicē, ASV u. c.

Starptautiskā tūrisma fakultātes realizētā profesionālā bakalaura programma "Tūrisma un viesmīlības uzņēmumu vadība" un profesionālā maģistra studiju programma "Tūrisma stratēģiskā vadība" ir vienīgās programmas Centrāleiropā, kas ieguvušas ANO PTO TedQual sertifikātu. Šis dokuments tiek piešķirts tikai tām pasaules augstskolām, kuru īstenotā augstākā izglītība tūrisma jomā atbilst izstrādātajiem kvalitātes standartiem. Turības studenti un mācībspēki, kā ANO PTO TedQual augstskolas dalībnieki, regulāri iesaistās pasaules tūrisma izglītības un pētniecības projektos, piemēram, kopīgi izstrādājot organizācijas partneraugstskolu beidzēju ētikas kodeksu, organizējot ANO PTO TedQual augstskolu  studentu aptauju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52404094sec.