Spīķeros notiks otrais Rīgas krāmu tirdziņš [1]

Šo sestdien, Spīķeru pagalmā (Maskavas ielā 10) no pulksten 11:00 līdz 17:00 norisināsies otrais Rīgas krāmu tirdziņš jeb Riga Flea Market, kurā apmeklētājiem būs iespēja iegādāties dažādas senatnīgas lietas no pagājušā gadsimta, kā arī atrast ko skaistu un sirdij tīkamu no mūsdienu dizaina smalkumiem.

Otrā Rīgas krāmu tirdziņa piedāvājumu klāsts būs vēl plašāks un pirkumiem iedvesmojošāks, jo tirgotāji īpaši piedomājuši pie tā, ko celt galdā pircējiem. Starp tirgotājiem arī šoreiz būs pārstāvēti vairāki Latvijas medijos jau izskanējuši vārdi, kā piemēram, košo apdruku apģērbi no Vertinski Print, apģērbu un aksesuāru zīmols Sin On The Beach, kas īpašu uzmanību ieguvis ar gandrīz simtgadīgiem vecu latviešu žurnālu vākiem, pārvēršot tos stilīgās somās. Tāpat tirdziņā piedalīsies arī vintage entuziasti Retro Spectro un otro roku veikaliņš Otrā Elpa ar savām sendienu pērlēm.

Elīna Stelcere, biedrības Rīgas Spīķeri valdes priekšsēdētāja: "Šis ir laiks, kad cilvēki patiešām novērtē iespēju iegādāties lietas ar stāstu. Nu jau droši varam to apgalvot, balstoties uz pirmā Flea Market pieredzi, kas Spīķeros norisinājās jūnija sākumā. Dažus apmeklētājus vairāk uzrunāja tieši retro lietas, piemēram, porcelāna figūriņas, trauki, pagājušā gadsimta literatūra un mūzika, savukārt citi tirdziņa apmeklētāji vairāk lūkoja pēc tirgotāju roku darinājumiem, piemēram, unikāliem interjera priekšmetiem, kā arī skaistām un oriģinālām krāšņumlietām, kuras piemērot varēja sirsnīgi aprunāties ar pašiem veidotājiem un uzzināt kā un kāpēc tās tapušas tieši tādas. Tāpat pircēji nelaida garām izdevību un par draudzīgām cenām iegādājās jau plašāk zināmo Latvijas modes zīmolu piedāvājumu. Katrs no apmeklētājiem varēja piemeklēt kaut ko atbilstošu tieši savai gaumei un noskaņojumam un arī šajā tirdziņā, šo sestdien, apmeklētāju iespējas būs tikpat plašas un aizraujošas."

Šoreiz Spīķeros īpaši padomāts arī par stipro dzimumu - paralēli krāmu tirdziņam laukumā visas dienas garumā no pulksten 11:00 līdz 17:00 norisināsies radiovadāmo automodeļu sacīkste, ko piedāvā Radiovadāmo automodeļu veikals R/C. Piedalīties un izmēģināt savus spēkus radiovadāmo automodeļu sacīkstēs varēs ikviens interesents, bet labākā trases rezultāta uzrādītājam būs sarūpēta speciālbalva – lielais Ferrari F430 Spider radiovadāmais modelis, apskatāms www.rcveikals.lv.

Tirdziņa apmeklētāji ir laipni gaidīti pulksten 11:00 – 17:00. Tirdziņš norisināsies mājīgajā Spīķeru kvartāla pagalmā. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Nākamie tirdziņi Spīķeros norisināsies 9. augustā un 6. septembrī. Plašāka informācija par dalības iespējām tirdziņos www.spikeri.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Nezinītis 07/02/2014 22:45 Kur ir Maskvas iela?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02389097sec.