9. jūlijā Rīgas Veikparkā notiek koncerts, skeitborda mini rampas sesija un wake skate testi

Turpinot pagājušajā vasarā aizsākto tradīciju Rīgas Veikparkā Lucavsalā saulainajos trešdienu vakaros turpina piedāvāt brīvdabas koncertus, šajā nedēļā to papildinot arī ar skeitborda mini rampas sesiju un wakeskate testiem visiem interesentiem.

Trešdien, 9. jūlijā, Lucavsalas veikparkā, lai nosvinētu karstā laika atgriešanos, uzstāsies nevis viena, bet veselas divas grupas - indie/alternative grupa ''Momend'' un alternative rock grupa ''Karmafree''. ''Momend'' kopš dibināšanas 2009. gadā ir uzvarējusi vairākos jauno grupu konkursos, uzstājusies koncertos un festivālos Baltijā, izdevusi debijas albumu ''Episodes of Trust'' un pašlaik strādā pie otrā studijas albuma.Savukārt grupa ''Karmafree'' uzsāka savu darbību 2010. gadā Londonā kā live looping duets (vokāls+bass), bet 2013. gadā maina skanējumu, vēstījumu un stilu no easy listening uz alternative rock.Jaunajā sastāvā grupa ir izdevusi live video dziesmai ''Numb'', kā arī mūzikas video singlam ''Invisible'', kuru ir izdevusi Lielbritānijas Neatkarīgā izdevniecība ''Live and Dangerous''.

Paralēli koncertam Rīgas Veikparkā sadarbībā ar Boards.lv piedāvās skeitborda mini rampas sesiju un wake skate testus visiem interesentiem. Tāpat klātesošos priecēs BBQ, dzērieni un vasarīgs DJ sets, savukārt vakara kulminācija būs ''Remote Wake Skates'' filmas ''Good Ratio'' Latvijas brīvdabas pirmizrāde. Filma pārsteigusi visu skeitborda un veikborda pasauli, parādot to, ka wakeskate var uzņemt ievērojamus apgriezienus. Filmas tīzeris: www.vimeo.com/51046575.

Pasaulē nesen popularitāti ieguvušais wakeskate pulcē ar vien vairāk interesentus arī Latvijā, tāpēc pasākuma laikā ikvienam būs iespēja pamēģināt wakeskate par baltu velti. Savukārt skeitborda minirampas sesijas labāko vakara braucēju noteiks Boards.lv Spēks braucēji Mauglis, Jūdris un Miks Grantiņš. Skeitborda minirampas sacensības notiks brīvas sesijas formātā, bez iespringuma un panikas. Labākais vakara skeiteris apvienojot gan mini rampu, gan wakeskate testus saņems balvas no Rīgas veikparka un Boards.lv.

Rīgas Veikparka vadītājs un Lucavsalas brīvdabas koncertu idejas autors Juris Poļakovs atgādina, ka kā jau ierasts, šis pasākums un citi koncerti visas vasaras garumā būs pieejami bez maksas. ''Pērn Lucavsalas brīvdabas koncertu ietvaros uzstājās tādi Latvijas mākslinieki kā Igo, Astro'n'out akustiskais sastāvs, Gaujarts un citi. Lieliskā pieredze un cilvēku atsaucība ir motivācija tam, lai turpinātu iesākto un piedāvātu arvien jaunas izklaides trešdienu vakariem,” norāda J. Poļakovs.

Rīgas vienīgais veikparks ir parks Mazajā Daugavā, Lucavsalā ar savu mazo kafejnīcu, romantiskajiem trešdienas akustiskās mūzikas vakariem, brīvdabas kino un visādi citādi foršiem vasaras vakariem tepat Rīgā. Visām Veikparka aktivitātēm aicinām sekot Rīgas Veikparkamājaslapā www.rigawakepark.lv/ un sociālo tīklu Facebook un Twitter kontos: www.facebook.com/RigaWakePark un www.twitter.com/RigaWakePark.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54943085sec.