«Jaunā vilņa» konkursanti un organizatori sestdien ieradīsies Rīgā

Šajā nedēļas nogalē – sestdien 9.40 no rīta ''Origo Summer Stage'' organizatori Rīgā, Stacijas laukumā, pie t/c ''Origo'' sagaidīs starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa ''Jaunais vilnis 2014'' ģenerāldirektoru Aleksandru Rumjancevu, galveno režisoru Aleksandru Revzinu un konkursa dalībniekus.

Šajā gadā konkursā piedalīsies 16 konkursanti no 13 valstīm - Armēnijas, Gruzijas, Vācijas, Izraēlas, Itālijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Latvijas, Lietuvas, Moldovas, Krievijas, Ukrainas un ASV. Konkursa dalībniekiem paredzēta fotosesija uz deviņus metrus platā interaktīvā un izglītojošā dizaina objekta ''Saules pulkstenis – Origo Universi'', kas rāda virzienus uz lielākajām Eiropas kultūras galvaspilsētām.

''Jauno izpildītāju konkurss ''Jaunais vilnis'' ir viens no mūsu ilglaicīgajiem partneriem, ar ko esam bijuši kopā visu ''Origo Summer Stage'' projekta laiku. ''Origo Summer Stage'' šogad svin nozīmīgo piecu gadu jubileju un arī šajā vasarā mēs piedāvājam kvalitatīvus bezmaksas pasākumus visdažādāko mūzikas stilu cienītājiem. Jau šajā nedēļā, sākoties Pasaules koru olimpiādei, ''Origo Summer Stage'' ir pārņēmušas koru mūzikas noskaņas. Sešas dienas no 10. līdz 18. jūlijam uz ''Origo Summer Stage'' skatuves norisinās līdz šim vērienīgākās Pasaules koru olimpiādes, kas šogad notiek Rīgā – Eiropas kultūras galvaspilsētā 2014, Draudzības koncerti,'' uzsver t/c ''Origo'' vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Savukārt 15. un 24. jūlijā ikvienam būs iespēja bez maksas apmeklēt ''Saulkrasti Jazz Festival'' koncertus, bet pašā mēneša nogalē – 31. jūlijā blūza cienītājiem būs iespējams ērti iekārtoties t/c ''Origo'' āra kafejnīcās un baudīt ''Latvijas Blūza festivāla'' koncertu uz ''Origo Summer Stage'' skatuves. Plašāka informācija par bezmaksas koncertiem pieejama www.summerstage.lv .

Par ''Origo Summer Stage'':

Kultūras aktivitāšu centrs ''Origo Summer Stage'' kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus. Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, vasaras vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no āra kafejnīcām un ļauties dažādu izpildītāju priekšnesumiem. Savukārt 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, bet dizaina objekts ''Saules pulkstenis – Origo Universi'' ikvienu rosina noteikt laiku un iepazīt Latvijas viduslaiku pilis un nozīmīgākos objektus Eiropas pilsētās. Dizaina objekts ''Saules pulkstenis – Origo Universi'' ir ''Linstow Center Management'' dāvana Rīgai, kas 2014. gadā ir Eiropas kultūras galvaspilsēta, kas ir viens no nozīmīgākajiem un prestižākajiem Eiropas kultūras projektiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59830189sec.