Kalnciema kvartālā 24. jūlijā svinēs spāņu mūzikas vakaru

Kalnciema kvartālā 2014. gada 24. jūlijā  svinēsim spāņu mūzikas vakaru kopā ar talantīgo mūziķu apvienību ''Feten Feten'' no Spānijas. Vakara ievadā grupu iesildīs spāņu mūzikas pārstāvji Latvijā ''Los Daugavas Nens''.

''Fetén Fetén'' ir divu talantīgu mūziķu Diego Galaz un Jorge Arribas duets no Spānijas. Grupa izpilda oriģinālkompozīcijas, kurās pamatā dzirdami spāņu tradicionālie un kabarē ritmi, kā arī dažādi citi mūzikas stili, kuri iedvesmojuši duetu: valša ritmi, fandango, bolero, tarantella, Vidusjūras melodijas, Austrumeiropas ritmi un Spānijas centrālās daļas – kastīliešu melodijas.

Grupā spēlējošos komponistus raksturo ne tikai vijoles un akordeona skaņas, bet savā muzikālajā priekšnesumā tie iekļāvuši arī maigo saw, maģisko trompetes skaņu, kā arī saldos metalafona un mandolīnas tembrus.

''Los Daugavas Nens'' ir atraktīva spāņu mūzikas grupa no Rīgas, kura izpilda skanīgu, enerģisku un autentisku spāņu mūziku, aizvedot klausītājus muzikālā ceļojumā ne tikai uz Spāniju, bet arī Latīņameriku. Grupas programmā ir kubiešu salsa, spāņu rumba-flamenko un spāņu pop, meksikāņu bolero, argentīniešu tango, kā arī citu stilu dziesmas spāņu, basku un katalāņu valodās.

Grupas solists Havjers ir īsts spānis ar skanīgu balsi, kurš pazīstams arī kā ''Spāņu kultūras centra Seneca'' dibinātājs un atraktīvs spāņu valodas pasniedzējs. Grupas sastāvā spēlē – Alehandro (spāņu ģitāra), Aleksejs (vijole), Stas (kontrabass, basģitāra) un Tony (kahons, perkusija).

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas.

Pasākuma norises laiks no 19.00 līdz 23.00. Ieeja bez maksas.

Koncerts notiek sadarbībā ar Spānijas vēstniecību Latvijā.

Sekojiet aktuālajai informācijai:

www.facebook.com/kalnciemaiela

www.twitter.com/kalnciemaiela

www.kalnciemaiela.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75600195sec.