Splendid Palace kinozālē demonstrēs filmu «Marokenrols»

Splendid Palace lielajā zālē 29. jūlijā, pulksten 19.00 pirmizrādi piedzīvos aktīvā tūrisma un piedzīvojumu braucienu organizētāju "AvanTūristi" pēdējais veikums. Filma, kurā dokumentēts 15 avantūristu, no Latvijas un  Lietuvas, 14 dienās pieredzētais Āfrikā. Dodoties cauri visai Marokai un pieveicot teju 2000 kilometrus ar pagājuša gadsimta leģendārajiem  Mercedes W123, izbaudot visu Marokas kolorītu -  ķerot viļņus Atlantijas okeānā,  kāpjot Ziemeļāfrikas augstākajā virsotnē (Jebel Toubkal 4167 metrus virs jūras līmeņa), kamieļu mugurās iekarojot Sahāras tuksnesi, peldot pa Āfrikas garāko pazemes upi, izzinot senās pilsētas un meklējot minerālus un fosilijas.

Lai spētu fiksēt, dokumentēt un izveidot filmu par Avantūristu pieredzēto Marokā, lielu ieguldījumu un darbu veicis operators un filmas režisors, liepājnieks Roberts Vītols / ''ROBYWORKS'' (www.vimeo.com/robyworks) un operators no Lietuvas - Marius Krivičius (www.mariuskrivicius.com).

Pateicoties Robertam Vītolam,  Mariusam Krivičius  un mūzikas māksliniekiem Niklavz un Audery Fall ir veikts vienreizējs darbs, kas balstīts uz patiesiem un reāliem notikumiem par piedzīvoto Marokā, kas paliks atmiņās kā neaizmirstams notikums.

Emocijas, sasniegumi, piedzīvojumi un uzvaras - filma par to kā uzdrīkstēties un piepildīt sevi! Ikviens ir aicināts izbaudīt AVANTŪRISTI & CO piedzīvoto un pat tuvākā laikā pievienoties citā superpiedzīvojumā!

'GO4ADVENTURE' ir kompānija, kas organizē piedzīvojumus tiem, kas neatkarīgi no sava fiziskā vecuma, dvēselē ir mūžīgi jauni un arvien alkst pavadīt savu atvaļinājumu aktīvi. Kompānija tika dibināta 2010. gadā Latvijā, kur četru gadu laikā guva plašu atpazīstamību darbojoties zem zīmola 'AvanTūristi'.

29. jūlijs, pulksten 19.00 Splendid Palace

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92516017sec.