Svētdien Esplanādē demonstrēs filmu «Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs»

Turpinoties Lattelecom brīvdabas kino vakariem kultūras vasarnīcā ''Esplanāde 2014'', svētdien, 27. jūlijā, pulksten 23.00, kino baudītājiem tiks piedāvāta zviedru režisora Tomasa Alfredsona (Tomas Alfredson) filma ''Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs'' (''Tinker Tailor Soldier Spy'').

Pirms seansa apmeklētājiem par spiegu filmām stāstīs Sergejs Musatovs, kino bloga www.kinocast.lv autors, tādēļ skatītāji laipni lūgti ierasties jau no 22.30.

Šis trilleris uzņemts pēc Džona Lekarē (John le Carré) populārā romāna motīviem, un galvenās lomas atveido ''Oskara'' balvas ieguvējs Kolins Fērts, Gerijs Oldmens un Džons Hērts. Filmā attēlots Aukstā kara saspringtākais posms -  britu izlūkdienesta darbinieki nojauš, ka viņu organizācijā jau sen ir iefiltrējies spiegs jeb ''kurmis'', kurš strādā PSRS labā. Taču visi, kam pietiek drosmes ziņot par savām aizdomām, drīz tiek spiesti atkāpties no amata. Pārējie dod priekšroku klusēšanai... Neskatoties uz to, tiek uzsākta slepena izmeklēšana, ko vada bijušais izlūkdienesta darbinieks Džordžs Smailijs.

Visi pasākumi, tajā skaitā kino vakari, kultūras vasarnīcā ''Esplanāde 2014'' notiek bezmaksas. Esplanādē pieejams arī bezmaksas WiFi, kas ir viens no vairāk nekā 1000 bezmaksas pieejas internetam punktiem Rīgā – Eiropas WiFi galvaspilsētā.

Turpinot pērn iesākto tradīciju, Lattelecom kultūras vasarnīcā ''Esplanāde'' līdz pat septembra vidum piedāvās Eiropas un pasaules labākās filmas. Tās būs populāras, atzītu režisoru filmas, pārstāvot visplašāko žanru klāstu – drāmas, melodrāmas un komēdijas – tādējādi ļaujot iepazīt arī daudzveidīgo Eiropas kino pieredzi un kopīgi gatavojoties šogad decembrī Rīgā gaidāmajai Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonijai.

Lattelecom ir Rīga 2014 galvenais partneris, jau trešo gadu nodrošinot Rīga 2014 gan ar tehnoloģijām, gan kino saturu, tādējādi bagātinot kultūras programmu. Kultūras vasarnīcā Esplanādē ir ierīkots Lattelecom optiskais internets, kas šajā vietā paliks uz visiem laikiem un būs izmantojams arī turpmāk. Esplanādē ir pieejams arī Lattelecom WiFi un datori, lai ikviens apmeklētājs varētu ērti strādāt un pavadīt brīvo laiku. Lattelecom bezmaksas WiFi tīkls tika atklāts 2013.gada aprīlī un šobrīd ir pieejams 3700 vietās visā Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.529984sec.