Rīga 2014 programmas ietvaros sagaidāms laikmetīgais cirks, mūzika, deja un ielu teātris

Jau nākamnedēļ, no 6. līdz 9.augustam, Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros norisināsies vērienīgākais starptautiskais ielu mākslas un pasaules mūzikas notikums Baltijā- festivāls «RE RE RĪGA!», kas pulcēs vairāk nekā 60 māksliniekus no 12 valstīm. Pasākumu programmā ir visdažādākās mākslas formas- laikmetīgais cirks, mūzika, deja un ielu teātris.

Festivāla centrālās norises vietas šogad būs Rīgas Kongresu namā un pie Kronvalda parka, kā arī kultūras vasarnīca ''Esplanāde 2014''. Vairākas izrādes notiks arī pie Laimas pulksteņa, kā arī Kaļķu un Vaļņu ielas stūrī. Festivāla programmā ir pieejami daudzi bezmaksas un vairāki maksas pasākumi. Biļetes ir nopērkamas ''Biļešu serviss'' kasēs un internetā.

«RE RE RIGA!» tiek rīkots ar mērķi aktivizēt kultūras procesus Rīgā, padarot pilsētu par pozitīvi lādētu, radošu, piedzīvojumiem bagātu, sociāli atraktīvu vidi. Festivāla norise iedibina jaunu tradīciju, iezīmējot Rīgu Eiropas un pasaules ielu festivālu kartē kā ikgadēju tikšanās vietu.

Sniedzot ieguldījumu šī gada nozīmīgākajos Eiropas kultūras notikumos Latvijā, ERGO kā Rīga 2014 oficiālais apdrošināšanas partneris dāvina apdrošināšanu šim un citiem lielākajiem svētku programmas pasākumiem.

Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu organizē nodibinājums Rīga 2014 sadarbībā ar valsts, pašvaldības un nevalstiskajām kultūras organizācijām, radošajām apvienībām. Programmu finansē Rīgas dome, Kultūras ministrija un Eiropas Komisija. Rīga 2014 programmas partneris ir Lattelecom, kas arī nodrošina tehnoloģisko atbalstu.

Festivāla «RE RE RIGA!» 2014 programma apskatāma www.rereriga.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83127999sec.