Rīgas svētkos aicina apmeklēt pasākumu «RĪGAS TILTU GAISMA»

Rīgas svētkos, iedzīvotāji un pilsētas viesi aicināti uz vienu no vērienīgākajiem svinību pasākumiem - ''Rīgas tiltu gaisma'', kurā tiks apspēlēti cilvēku siržu veidotie tilti uz vaļaspriekiem, mūziku un mākslu. Pasākums notiks 11. novembra krastmalā sestdien, 16. augustā no pulksten 12.00 līdz 23.00.

11. novembra krastmalā senie spēkrati tiksies parādē RĪGA RETRO 2014, notiks aizraujošs motociklu dragreiss un paraugdemonstrējumi- RĪGAS KAUSS 2014, kā arī Latvijas Gada motociklu prezentācija. Līdzās iluzionistu Daces un Enriko Pecolli milzu ziepju burbuļiem, pavisam neparasti un elpu aizraujoši priekšnesumi, apvienojot teātra, dejas un cirka elementus- akrobātu trupas STRANGE FRUIT (Austrālija) izpildījumā. Savukārt, projektā BALTĀS SKAŅAS- latviešu dainu un azerbaidžāņu tradicionālo mugam dziedājumu apvienojums perkusionistu grupas PULSA EFEKTS sniegumā, piedaloties Latvijas un Azerbaidžānas mūziķiem. Gana iespaidīgu priekšnesumu pasākuma apmeklētājiem sarūpējuši Baltijas valstu spožākie folkroka un folkmetāla pārstāvji – SKYLĖ no Lietuvas, METSATÖLL no Igaunijas, kā arī pašmāju  izpildītāji- SKYFORGER.

Vakara noslēgumā, pulksten 21.00 sāksies  koncertuzvedums VISS IR IESPĒJAMS- maģiskas saspēles tilts starp izciliem Latvijas džeza, populārās mūzikas, karstasinīgiem Brazīlijas un galvu reibinošiem Austrālijas māksliniekiem. Piedalās orķestris CITY JAZZ BIG BAND Kārļa Vanaga vadībā, Rīgas kamerkoris AVE SOL un koncerta īpašie viesi- dziedātāja Denise Fontoura un perkusionists Tiago Loei no Brazīlijas. Koncerta otrajā daļā klausītājus priecēs Intars Busulis un instrumentālā grupa Kārļa Lāča vadībā, kā arī solistes Aija Andrejeva un Aija Vītoliņa. Koncertuzveduma mākslinieciskais vadītājs un diriģents Romāns Vanags. Pasākuma RĪGAS TILTU GAISMA režisors Uģis Brikmanis.

Pasākums ''Rīgas tiltu gaismas'' noslēgsies ar svētku uguņošanu pulksten 23.00.

Ar pilnu svētku programmu var iepazīties Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē www.rigassvetki.lv.

Aktuālajām ziņām svētku dienās varēs sekot līdzi pilsētā izvietotajās informatīvajās teltīs, kā arī interneta vietnē www.kultura.riga.lv un sociālajos tīklos: www.twitter.com/rigassvetki, www.facebook.com/RigasSvetki.

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas Brīvostas pārvaldi un Rīgas Tūrisma Attīstības Biroju; organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem- uzņēmumiem un sabiedriskām organizācijām. Informatīvi atbalsta: Uzziņu dienests 1188 un izdevniecība ''RīgasViļņi''.

Svētku dienās, 16. un 17. augustā, pilsētas sabiedriskais transports būs bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42876101sec.