Vecrīgas apmeklētāji aicināti galvaspilsētu uzlūkot ar uzņēmēja acīm

Šogad Biznesa augstskola Turība augusta uzņemšanas kampaņu sākusi ar oriģinālu pieteikumu- līdz pat darba nedēļas izskaņai, 15. augustam, Kaļķu ielas un Vaļņu ielas krustojumā ikviens Rīgas iedzīvotājs un viesis var palūkoties uz galvaspilsētu ar uzņēmēja acīm no četriem atšķirīgiem skatupunktiem, apmeklējot augstskolas vizuālo instalāciju.

Kā stāsta Turības reklāmas projektu vadītāja Sintija Segleniece, akcijas filozofijas pamatā ir ideja, ka nākotne ir šodienas cilvēku rokās: ''Nākotne ir tepat, mūsu acu priekšā, un mūsu izvēles šodien veido mūsu turpmākos panākumus un pārmaiņas apkārtējā vidē. Jo īpaši liela loma ikvienas pilsētas un sabiedrības attīstībā ir cilvēkiem ar uzņēmēja garu. Piedāvājam Rīgas iedzīvotājiem un visiem paskatīties uz uzņēmējdarbību no četriem skatupunktiem nākotnes iespēju kontekstā.''

Kā skaidro S. Segleniece, vizuālā instalācija piedāvā ieraudzīt Rīgu tādu, kādu to varētu nākotnē padarīt jaunie uzņēmēji un vadītāji dažādās jomās- mūsdienīga pilsēta ar zaļu domāšanu, biznesa metropole industriālā vidē, modernās mākslas un kultūras centrs vai Ziemeļeiropas izklaides un atpūtas galvaspilsēta.

Lai arī kādu Rīgu nākotnē vēlētos redzēt tās iedzīvotāji un viesi, Biznesa augstskola Turība piedāvā savu redzējumu īstenot jau tagad, izvēloties apgūt zināšanas, kā ar stratēģisku pieeju nonākt līdz gala rezultātam. Atbildes iespējams iegūt nozaru praktiķu un pasniedzēju vadībā augstskolas lekcijās.

Blakus stendam iespējams satikt augstskolas studentus, kuri ikvienam interesentam būs priecīgi izstāstīt par studiju iespējām Turībā.

Biznesa augstskolā Turība iespējams pieteikties studijām 25 koledžas, bakalaura, maģistra un doktora studiju programmās. Biznesa augstskola Turība ierindojas Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) un karjeras portāla Prakse.lv veidotajā darba devēju ieteiktāko izglītības iestāžu topa augšgalā, šogad kļūstot par trešo pieprasītāko un novērtētāko augstskolu Latvijā.

Studijām augstskolā var pieteikties līdz 31. augustam. Pieteikšanās studijām jau ceturto gadu notiek elektroniski, vēlāk iesniedzot arī uzņemšanai nepieciešamos dokumentus.

Papildu informācija par uzņemšanu atrodama www.turiba.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41225386sec.