Viesnīca Grand Palace Hotel prezentē pilnībā atjaunoto numuru un apartamentu kolekciju [1]

Latvijas prestižākā pieczvaigžņu viesnīca Grand Palace Hotel prezentē pilnībā atjaunoto 56 numuru un apartamentu kolekciju. Katru no tiem individuāli un pārdomāti veidojis pasaulē atzīts interjera dizainers Andrew Martin, kam viesu labsajūtas nolūkos ir izdevies apvienot nevainojamu komfortu un mūsdienīgu dizainu.


Grand Palace Hotel.

Dominējošā krāsa ir pelēkā un tā simbolizē neuzkrītošas elegances klātbūtni, kas, apvienojumā ar rozā toņiem, rada elegantu un vienlaicīgi arī pozitīvu atmosfēru. Visos numuros izvietotas Howard Mackenzy kumodes ogļu pelēkā krāsā ar bieziem ādas rokturiem. Kā īpašs akcents un elements ir sienas glezna, kurā īpašā tehnoloģijā atainota Baltā cielava – Latvijas nacionālais putns.

Grand Palace Hotel. Business Twin numurs.

Tāpat visi numuri aprīkoti ar jaunākās paaudzes energoefektīviem LED platekrāna televizoriem, ātrgaitas Wi-Fi Internetu un king vai twin izmēra gultām.

Grand Palace Hotel. Classic Twin numurs.

Viesnīca atrodas vēsturiskajā Rīgas vecpilsētā un to ieskauj prestižā UNESCO pasaules kultūras mantojuma pieminekļi, ievērojamākie tūrisma objekti, iepirkšanās vietas, daudzu uzņēmumu biroji, kā arī vēstniecības un bankas. Viesnīcas ēka tikusi celta 1877. gadā kā viena no Latvijas Centrālās Bankas ēkām. Pēc pilnīgas rekonstrukcijas, 2000. gadā durvis saviem viesiem vēra eleganta un izsmalcināta pieczvaigžņu viesnīca.

Grand Palace Hotel. Deluxe Suite King numurs.

Grand Palace Hotel ir vienīgā viesnīca Latvijā, kura ir iekļauta ''The Leading Hotels of the World'' alianses sastāvā un ir arī vienīgā pasaules vadošo tūrisma aģentūru apvienības ''Virtuoso'' partnere. Tāpat World Travel Awards viesnīcu Grand Palace Hotel ir atzinusi par Latvijas Vadošo Biznesa Viesnīcu 2014. gadā. Vairākus ievērojamus apbalvojumus viesnīca ir ieguvusi arī agrāk.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Troja 10/01/2014 10:04 Labs piemērs,kā no defekta uztaisīt efektu:)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64003396sec.