Vēl iespējams pieteikties maģistra studijām, kas paredzētas viesnīcu speciālistiem un vadītājiem

Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultāte (STF) turpina uzņemšanu MBA studiju programmā "Tūrisma stratēģiskā vadība", kas domāta viesnīcu speciālistiem un vadītājiem. Studijās topošie un esošie profesionāļi gūs atbildes, kā ilgtermiņā viesnīcās plānot mārketinga aktivitātes, kā plānot cenas, kā strādāt viesnīcu sistēmas vadībā. Pieteikties vakara studijām iespējams līdz 2014. gada 31. augustam. Pēc 31. augusta pieteikšanās studijām notiks par papildu samaksu.

Programmu absolvējot, students iegūst profesionālā maģistra grādu uzņēmējdarbībā (MBA) un kvalifikāciju Uzņēmumu un iestāžu vadītājs.

Komentē Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne, MBA Agita Doniņa: "To, ko novērtējuši arī paši studenti, ir visciešākā sasaiste ar nozari visu studiju laiku – regulāras nozares vieslekcijas un diskusijas ar domubiedriem un potenciālajiem biznesa partneriem, nozares regulāra iepazīstināšana ar studentu pētījumiem, tūrisma uzņēmēju pasūtīti pētījumi. Tik cieša sasaiste nav nevienā no Latvijas augstskolām, kur tiek īstenotas tūrisma un viesmīlības virziena studijas. Turības pieredze, sadarbojoties ar nozari, kā labs piemērs tiek prezentēts ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Arī mūsu pasniedzēju vidū sastopami nozaru profesionāļi, turklāt arī vadošajos amatos – restorānu īpašnieki un viesnīcu vadības līmeņa personāls!"

Mācoties MBA studijās, viesnīcu speciālisti un vadītāji iegūs turpmākam darbam nepieciešamās kompetences tūrisma stratēģiskajā un pārmaiņu vadībā, finanšu vadībā, krīzes vadībā un cilvēkresursu vadībā un attīstībā. Darba ikdienā noderēs zināšanas par tūrisma tirgvedības stratēģiju, ilgtspējīgu attīstību, kvalitātes vadību un procesu optimizāciju viesnīcās -, bez kurām mūsdienās grūti konkurēt.

Maģistra studiju programma ir balstīta uz nozarē nepieciešamo kompetenču apgūšanu un iespēju studiju laikā veidot biznesa kontaktus ar jau viesnīcās praktizējošiem profesionāļiem ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs, jo aptuveni puse MBA programmas studentu ir ārvalstu pilsoņi.

Studiju programma "Tūrisma stratēģiskā vadība" saņēmusi prestižās ANO Pasaules tūrisma organizācijas (ANO PTO) TedQual sertifikātu un akreditāciju un maksimālo termiņu – četriem gadiem, kas nozīmē, ka programmas absolventu zināšanas novērtētas starptautiski.

Studijām var pieteikties ikviens interesents, kurš iepriekš ieguvis 2. līmeņa profesionālo vai akadēmisko augstāko izglītību (bakalaura grāds).

Studiju ilgums ir 1.5 vai 2 gadi.

Plašāka informācija par MBA studiju programmu atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7801621sec.