T/c Galerija Centrs «Street Fashion» svētku laikā notiks «Carnival Youth» koncerts

Tirdzniecības centrā Galerija Centrs, pirmdien, 1.septembrī notiks Street Fashion dienu noslēguma pasākums, kura īpašie viesi būs puišu grupa Carnival Youth. Grandiozie svētki apmeklētājus priecēs ar dažādiem deju priekšnesumiem, Ghetto Dance ielu deju cīņām, stilīgāko Rīgas jauniešu modes skati, radio Pieci.lv dziesmu spēlēm un iesildošo ballīti pirms grupas uzstāšanās.

“Būsim priecīgi visiem atnākušajiem ieskandināt jauna mācību gada sākumu un novēlēt veiksmi mācībās, daudz piedzīvojumu un atkalredzēšanos ar klasesbiedriem un skolotājiem,” aicina grupas Carnival Youth dalībnieki Emīls un Edgars Kauperi, Aleksis Luriņš un Roberts Vanags.

“Street Fashion noteikti ir krāsainākais, dzīvīgākais un trakulīgākais laiks t/c Galerija Centrs, kad mūsu tirdzniecības centru pārņem stilīgākie un radošākie Rīgas jaunieši. Mūzikas skaņas un deju kustība būs tie elementi, kas veidos šī gada Street Fashion svētkus un iespējams vienu no neaizmirstamākajiem notikumiem vasaras izskaņā. Iepriekšējos gados Street Fashion dienās atklājām jauniešu modes un stila ekspresijas, iepazinām sportisko un ekstrēmo dzīvi pusaudžu un jauniešu vidū, šogad nolēmām atdzīvināt kustību un deju, kas lielai daļai mūsdienu jauniešu ir ne tikai aizraušanās, bet pat dzīves stils,” vērtē Zita Siliņa, t/c Galerija Centrs vadītāja.

1. septembra pasākums tiks atklāts pulksten 17.00 ar unikālu velotriālista Jāņa Lāča un laikmetīgās dejas pārstāves Evas Vancānes uzstāšanos velodejā Follow You. Vēlāk būs iespēja vērot modes skati, kurā modeļu ādās iejutīsies Street Fashion dienu stilīgākie un drosmīgākie dalībnieki, kurus modes skatei izvirzījuši Latvijas modes eksperti un citi žūrijas locekļi. Neredzētu deju batlu pasākuma ietvaros nodrošinās Ghetto Dance Showcase sacensības, kurās piedalīsies vairākas Street Dance komandas. Svētku noskaņu radīs un par īpašām aktivitātēm rūpēsies radio Pieci.lv, piedāvājot apmeklētājiem piedalīties dziesmu spēlē Chasers un uzlikt savu mīļāko melodiju radio ēterā ar Dziesmu automāta palīdzību. Pulksten 21.00 radio Pieci.lv dīdžeji iesildīs publiku koncerta pre-party ballītē, savukārt dienas gaidītākais notikums, grupas Carnival Youth uzstāšanās gaidāma pulksten 22.00. Koncertā vietu skaits ierobežots, tāpēc tirdzniecības centrs aicina interesentus iepazīties ar pasākuma informāciju mājas lapā www.galerijacentrs.lv.

Street Fashion dienās jaunieši ir aicināti piedalīties konkursā Street Fashion Dance un atklāt savu dejas talantu, iesūtot bildi vai video, kurā redzams deju solis jeb kustība. Konkursa kopējais balvu fonds ir trīs Galactico dāvanu kartes, katra 50 eiro vērtībā, kuras tiks piešķirtas tiem fotogrāfiju vai video materiālu autoriem, kuru radošie darbi būs novērtēti ar vislielāko balsu skaitu tirdzniecības centra mājas lapā. Savukārt katru darba dienu t/c Galerija Centrs, Rīdzenes ielā no pulksten 15.00 līdz 18.00 katru dienu darbosies Street Fashion foto siena, pie kuras fotografēties savā stilīgākajā street style apģērbā aicināts ikviens, kas vēlas pacīnīties par kādu no vērtīgajām balvām – dāvanu karti no apģērbu veikala G-Star RAW 150, 100 vai 50 eiro vērtībā un ieejas biļeti uz grupas Carnival Youth koncertu. Plašāka informācija par konkursiem un 1. septembra pasākumu mājas lapā www.galerijacentrs.lv vai Facebook.com/galerijacentrs.

Par t/c „Galerija Centrs”

Tirdzniecības centrs „Galerija Centrs“ ir Galactico alianses biedrs. Šī alianse nodrošina vienotu standartu ievērošanu un īpašas ērtības pircējiem, tai pašā laikā saglabājot katra alianses dalībnieka īpašo pozicionējumu un identitāti. Galactico ir kvalitātes zīme pircējiem, kas nodrošina alianses biedru tirdzniecības centros - Alfa Mols, Galerija Centrs, Origo, Dole – vienotu papildus servisu: pagarinātus banku darba laikus, izglītošanu patērētāju tiesību aizsardzības jautājumos, vienotu dāvanu karti un lojalitātes karti, identisku servisa līmeni, bezvadu internetu bez maksas, iespēju vienuviet saņemt informāciju par visu piecu Galactico TC piedāvājumiem, vienlaicīgas izpārdošanas un akcijas. Visu Galactico tirdzniecības centru apsaimniekotājs un attīstītājs ir Linstow Center Management.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78939986sec.