Sestdien Spīķeru kvartālā norisināsies pēdējais šīs vasaras Rīgas krāmu tirdziņš

Sestdien, 6. septembrī, no pulksten 11:00 līdz pulksten 17:00 Spīķeru kvartālā norisināsies noslēguma Rīgas krāmu tirdziņš šajā vasaras sezonā.

Ceturtā krāmu tirdziņa piedāvājums apmeklētājiem kā ierasts neliks vilties. Pārdošanā būs gan dažādi pagājušā gadsimta sadzīves un interjera priekšmeti, gan apģērbi, aksesuāri un rotas no omīšu krājumiem līdz pat īstu modes pazinēju atlasītiem modes smalkumiem, kā arī oriģināliem pašmāju dizaineru darinājumiem. Starp pērļu tirgotājiem būs sastopami gan vintage entuziasti Retro Spectro, gan pašmāju zīmols "Zvēru dārzs", kā arī vizuālā žurnāliste Agnese Kleina.

"Ir patiesi liels prieks aicināt visus apmeklēt nu jau ceturto un šajā vasarā noslēdzošo Rīgas krāmu tirdziņu. Ideja par tirdziņu Spīķeru kvartālā ir īstenojusies tieši tā kā vēlējāmies un šis noteikti ir veiksmes stāsts. Interese par tirdziņu ar katru reizi aug plašumā, jūtam ka ziņa nokļūst pie arvien jauniem pērļu tirgotājiem un pērļu tīkotājiem. Tieši tāpēc arī nākamajā vasarā turpināsim īstenot aizsākto - iedzīvināt labākās Eiropas pilsētu brīvdabas krāmu tirdziņu tradīcijas Rīgā, kad par pārdevēju var kļūt ikviens, kam ir kas skaists un noderīgs krājumā, bet pircēji var iegūt lietas ar stāstu," stāsta Elīna Stelcere, biedrības Rīgas Spīķeri valdes priekšsēdētāja.

Linda Ezerkalna, apvienība Retro Spectro: "Rīgas krāmu tirgus pierādījis, ka vasarā arī Rīgā ir ko darīt! Es ticu, ka šī tradīcija nākamvasar turpināsies un tirdziņš augs gan plašumā, gan daudzveidībā, kļūstot par vienu no Rīgas atpazīstamības zīmēm."

Tirdziņa apmeklētāji ir laipni gaidīti no pulksten 11:00 līdz pulksten 17:00. Tirdziņš norisināsies Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 10. Ieeja pasākumā ir bez maksas. Plašāka informācija www.spikeri.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47901201sec.