Biznesa augstskolas Turība Biznesa inkubators – spēcīgs atbalsts pirmajiem soļiem biznesā

Viens no Biznesa augstskolas Turība mērķiem ir sniegt studentiem un absolventiem iespējas viņu biznesa ideju realizēšanai. Kopš 2006.gada augstskolā darbojas Biznesa inkubators, kurā ir viss nepieciešamais, lai nonāktu no idejas līdz pat veiksmīgai biznesa attīstībai.

2013.gada februārī tika atklātas Biznesa inkubatora jaunās telpas 230m2 platībā, kurās pieejamas plašas atbalsta iespējas. Kopš šī gada oktobra Biznesa inkubators ir atvērts ne tikai Biznesa augstskolas Turība studentiem un absolventiem, bet ikvienam, kurš vēlas spert pirmos soļus uzņēmējdarbībā un īstenot kādu biznesa ideju.

Biznesa inkubators un visas tā piedāvātās iespējas ikvienam interesentam ir pieejamas par 50 eiro/mēnesī (Biznesa augstskolas Turība studentiem un absolventiem 4,25 eiro/mēnesī). Kas tad ietilpst šajā cenā? Telpas, kas pieejamas jebkurā laikā – sanāksmju telpa, divas apspriežu telpas, daudznodalījumu slēdzami metāla skapji dokumentu glabāšanai, kā arī skatuve prezentāciju demonstrēšanai un publisku pasākumu organizēšanai, kuru var izmantot 24 stundas diennaktī, visa veida biroja tehnika (datori, printeri u.c.), iespējas apmeklēt inkubatorā organizētos pasākumus un smelties pieredzi no uzņēmējdarbības jomas ekspertiem un lektoriem.

Biznesa inkubators sniedz iespēju dibināt noderīgus kontaktus, iegūt jaunus sadarbības partnerus un klientus. Inkubators ir atvērts arī tiem, kas savu biznesa ideju un virzienu vēl tikai meklē. Motivējošā un radošā vide palīdz gūt iedvesmu un uzdrīkstēties.

Šobrīd Biznesa augstskolas Turība Biznesa inkubatorā darbojas aptuveni 80 topošie un jaunie uzņēmēji. Augstskola ikvienu aicina uzdrīkstēties pievienoties jauno censoņu pulkam un uzsākt savas idejas realizēšanu! Pirmie soļi ir visgrūtākie, tāpēc Biznesa inkubators ir radīts, lai palīdzētu tos spert.

Linda Rubene, StartUp akadēmijas studente stāsta par Biznesa inkubatora priekšrocībām: "Biznesam ir nepieciešami daudz un dažādi ikdienišķi sīkumi, lai tas spētu funkcionēt realitātē un tiktu sasniegti mērķi. Biznesa augstskolas Turība Biznesa inkubators nodrošina elementāras funkcijas, lai apmierinātu mana biznesa prasības."


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55370593sec.