Ļaujies foto un video kaislībām «Riga Photo Show 2014»

Jau trešo gadu gan profesionāļus, gan amatierus uz Ķīpsalu aicina Baltijā nozīmīgākā foto un video tehnikas izstāde un forums „Riga Photo Show 2014”. Nav būtiski, dari to profesionāli vai hobija līmenī – jaunus iespaidus un noderīgas zināšanas no 14. līdz 16. novembrim gūs gan tie, kas fotografē ar „ziepju trauku” vai telefonu, gan tie, kas strādā ar augstākās klases tehniku.

Interesenti ir aicināti apskatīt un ievērtēt pasaules mēroga jaunumus foto un video tehnikas jomā, apgūt dažādus noderīgus trikus, apmeklējot seminārus un meistarklases, iegūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, iepazīties ar izciliem meistariem un vēl.

„Canon” aicina – nāc un ieraugi!

Šogad par izstādes lieldraugu ir kļuvis „IB Serviss – Canon Biznesa Centrs”, kas Baltijas tirgum ir gatavi prezentēt virkni jaunu produktu. „Izstādē būs pieejami gan „Canon” objektīvi, kinokameras, spoguļkameras (EOS), kompaktkameras, lielformāta printeri, profesionālie fotoprinteri, multifunkcionālās iekārtas, gan fotosomas, statīvi un vēl citi produkti,” stāsta „IB Serviss – Canon Biznesa Centrs” valdes loceklis Māris Vilcāns.

Izmēģini jaunāko foto un video tehniku!

Izstāde vienaldzīgus neatstās ne profesionāļus, ne amatierus, jo jaunāko foto un video tehniku varēs ne tikai apskatīt, bet arī izmēģināt un iegādāties, turklāt par izdevīgām cenām. Tiks pārstāvēts „Canon”, „Nikon”, „Fujifilm”, „Sony”, „Pentax”, „Leica”, „Epson”, „Broncolor”, „Profoto”, „Bowens”, „Tamron”, „GoPro”, „GITZO”, kā arī citi spēcīgi un visā pasaulē zināmi zīmoli. Līdztekus tehnikai būs pieejami arī dažādi aksesuāri un citi šo zīmolu produkti, turklāt izstādes organizatori sola, ka izstādē varēs redzēt arī karstākos tehnikas jaunumus tieši no pasaules vadošās fotoindustrijas izstādes  „Photokina 2014”!

Daudzveidīga semināru un meistarklašu programma

Arī šogad izstādē visas trīs dienas divās zālēs būs dažādi noderīgi semināri un meistarklases gan profesionāļiem, gan amatieriem un gan tiem, kas fotografē tikai savam ģimenes albumam. Specializētajos semināros augstas klases meistari sniegs noderīgu informāciju par kāzu, modes un portretu foto, atklās dažādus reklāmas fototrikus, iepazīstinās ar satura veidošanu foto un video bankām, kā arī aptvers citas noderīgas tēmas.

Seminārus un meistarklases vadīs labi zināmi meistari – Andrejs Zavadskis, Indriķis Stūrmanis, Andrejs Zemdega, Oļegs Zernovs, Vladimirs Svetlovs, Žanna Dubska un vēl daudzi citi. Nāc, klausies un pilnveido gan radošās, gan tehniskās prasmes! Semināru un meistarklašu programma drīzumā tiks publicēta „Riga Photo Show 2014” mājaslapā: www.rigaphotoshow.lv

Padomi ģimenes foto uzņemšanai

Kā rīkoties, lai uzņemtu kvalitatīvas bildes, ja mājās nav profesionālās fototehnikas? Kā iegūt skaistas bildes sliktā apgaismojumā? Kā pareizi izmantot zibspuldzi un fotografēšanas režīmus? Šo un vēl daudz ko citu varēs uzzinās vairākos semināros, kur speciālisti sniegs padomus privātā, ģimenes un īpaši bērnu fotoalbuma veidošanai un iepazīstinās ar fototehniku ikdienas vajadzībām. Lai gūtu labākas iemaņas, neaizmirsti mājās savu fotokameru! Turklāt vairākos stendos būs iespēja fotografēties un jau uzreiz saņemt fotogrāfijas piemiņai, tāpēc nāc kopā ar ģimeni un draugiem!

Fotoizstādes

Arī šogad „Riga Photo Show” būs skatāmas vairākas spilgtas fotoizstādes. Īpaši krāšņas un skaistas fotogrāfijas varēs aplūkot Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācijas 2014. gada fotogrāfiju izstādē. Tāpat būs iespēja ielūkoties preses fotožanrā – Lietuvas preses foto Gada balvas izstādē un Latvijas preses foto izstādē. Pirmo reizi „Riga Photo Show” būs izstādītas fotogrāfijas no Latvijas Fotogrāfijas muzeja izstādes „Darbs”, kas uzņemtas laika posmā no 1920. līdz 1950. gadam un ir apliecinājums ne tikai latviešu darba spējām, bet arī dzīvespriekam un vitalitātei. Līdztekus šīm ekspozīcijām apmeklētājus priecēs arī citu žanru fotogrāfiju izstādes.

Uzzini par studiju iespējām!

Ja foto un video nozare tevi aizrauj arvien vairāk un nevēlies palikt amatiera līmenī, tad izstādē varēsi uzzināt par labākajiem fotokursiem, fotoskolām un jaunākajām studiju iespējām. Pasniedzēji sniegs konsultācijas un palīdzēs izvēlēties piemērotākās studijas.

Plānots, ka "Riga Photo Show 2014" apmeklēs tūkstošiem interesentu – gan tie, kas fotografē un filmē savam personīgajam albumam vai ikdienas vajadzībām, gan fotomākslas cienītāji, kritiķi, apskatnieki, mediju pārstāvji un, bez šaubām, arī foto un video profesionāļi.

"Riga Photo Show" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk: www.rigaphotoshow.lv. Seko mums: www.facebook.com/rigaphoto.show

„Riga Photo Show 2014” darba laiks:

14. novembrī 10.00–18.00

15. novembrī 10.00–18.00

16. novembrī 10.00–17.00

Vienlaikus Izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 3. starptautiskā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izstāde un konference "Riga COMM 2014". Vairāk: www.rigacomm.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70951891sec.