Izstādes «Baltic Beauty 2014» TOP 5 «odziņas»

Jauni zīmoli, inovatīvi produkti, skaistumkopšanas līdzekļu pirmizrādes – tas viss būs aplūkojams, izmēģināms un arī par īpašām cenām nopērkams izstādē “Baltic Beauty 2014” Ķīpsalā. No plašā piedāvājumu klāsta izvēlējāmies  savu TOP 5, ko noteikti ir vērts iepazīt. Bet kāds būs tavējais TOPs? To noskaidro izstādē “Baltic Beauty 2014” jau šajā nedēļas nogalē – no 31. oktobra no 2. novembrim!

Lūpu balzāms kā Kimai Kardašjanai

Īsts modes kliedziens Amerikā  un tagad arī Latvijā – lūpu balzāms “EOS”. To iecienījušas arī daudzas slavenības, tostarp Kima Kardašajana, Mailija Sairusa un Nikola Šerzingere. Lūpu balzāmam ir interesants un ērts iepakojums, turklāt  tas ir 100% dabīgs products. Šos, ASV ražotos, pievilcīgā dizaina lūpu balzāmus ar dažādam garšām izstādē piedāvās uzņēmums „Sharman” un interneta veikals “Altamisti”. Izmēģini arī tu!

Revolucionāra gēla laka

Ja vēlies ietaupīt laiku, naudu un iegūt arī ilgnoturīgu manikīru tevi iepriecinās jaunā, revolucionārā  „LAYLA Cosmetics” "One STEP" gēla laka. Pie skaistiem nadziņiem iespējams tikt nepilnās 5 minūtēs! Tāpat kā citas gēla lakas tā žūst UV un Led lampā, taču atšķirībā no citām gēla lakām tās uzklāšanai nav vajadzīgs virsējais pārklājums un bāze. Pateicoties sastāvam, kas neatstāj lipīgo slāni, laka ļauj ātrāk un vieglāk radīt ilgnoturīgu manikīru. Izstādē „Amarina” stendā būs pieejami 36 lieliski "One STEP" gēla nagulakas toņi.

„Di Angelo” –  kosmētika, kas likvidē krunciņas  3 minūtēs

“Saules Salons” iepazīstinās ar efektīvu itāļu kosmētiku „Di Angelo”, kas ietver trīs ekskluzīvus produktus – tūlītējas iedarbības liftinga krēmu, kas ļoti ātri – 3 minūšu laikā spēj izlīdzināt krunciņas ap acīm, pieres un lūpu zonā, skropstu serumu kuplākām un garākām skropstām, kā arī krūšu formu uzlabojošu un palielinošu krēmu. Kosmētisko līdzekļu sastāvā nav hormonu un citu kaitīgu vielu.

Korejiešu kosmētika tagad arī  Latvijā

“MISHHA” BB-krēms ir kļuvis par absolūtu hītu visā pasaulē! Tagad krēms, līdz ar pārējiem korejiešu kosmētikas līdera – zīmola “MISHHA” produktiem ir pieejams arī Latvijā. Ar šo korejiešu dekoratīvo un sejas kosmētiku, kurai ir interesanti, dabīgi sastāvi – vīnogu gliemežu sekrēcija, fermenti, sintētiskais peptīds, kas pēc struktūras līdzīgs čūsku indei u.c., – izstādes apmeklētājus iepazīstinās uzņēmums „Mimiko”.

"Origani un Organi" – dabiskam skaistumam no Austrālijas!

Savvaļas manuka medus, acai ogas, šī sviests – tā ir tikai daļa no unikālo sastāvdaļu buķetes, kas ir  "Origani un Organi" kosmētikas sastāvā. Šo ekoloģisko, Autrālijā ražoto kosmētiku izstādē prezentēs uzņēmums "DSP Import". Sev piemērotu kosmētiku atradīs gan sievietes, gan vīrieši, turklāt būs arī  atlaides un labas cenas, kas patiesi iepriecinās!

Vairāk par izstādi, pasākumiem un dalībnieku piedāvājumu: www.bt1.lv/bb

Sekojiet mums www.facebook.com/izstadebalticbeauty  un www.draugiem.lv/baltic-beauty 

Norises vieta:

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:

31. oktobrī 11.00–20.00

1. novembrī 11.00–20.00

2. novembrī 11.00–19.00

Ieejas biļetes:

Pieaugušajiem – 5 EUR

Skolēniem, pensionāriem – 3,50 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.480479sec.