Notiks pēdējā operetes «Klīvija» izrāde

Svētdien, 2. novembrī pulksten 17 kultūras pilī "Ziemeļblāzma", Rīgā (Ziemeļblāzmas ielā 36, Rīgā) – pēdējā iecienītās un gaidītās Niko Dostāla romantiskās operetes "Klīvija" izrāde. Izcils Latvijā iemīļotu mākslinieku ansamblis: Sonora Vaice, Ingus Pētersons, Juris Ādamsons, Jānis Kirmuška un citi, kā arī Operetes orķestris, koris un dejotāji.

Pēc operetes “Klīvija” viesizrādēm Latvijas reģionos, kur pilnās skatītāju zālēs tika saņemti bagātīgi aplausi un stāvovācijas, 2. novembrī notiks pēdējā izrāde šajā sezonā.

Latvijas operetes fonda vadītāja un izrādes producente Agija Ozoliņa-Kozlovska uzskata, ka radošā komanda ir bagātīgi apbalvota ar skatītāju sajūsmu un visi ir gandarīti, ka Latvijā atdzimst skatītāju visos laikos mīlētā operete un tā ir gaidīta!

Tagad operete atgriežas Rīgā un turpina savu nebūt ne vienkāršo darbu pie pilnvērtīga operetes teātra atjaunošanas. Izrādes radošā komanda ir izveidojuši košu, dzīvi svinošu un jautru skatuves iestudējumu. Tā ir muzikāli valdzinoša izrāde par mīlestību, cilvēciskajām vājībām un vērtībām. Gluži kā dzīvē, arī Klīvijas varoņi neiztiek bez dramatiskiem sarežģījumiem, bet kā jau operetē pieklājas, tie viegli tiek atrisināti.

Šī ir viegla un jautra muzikālā izrāde atpūtai, kas neprasa nekādas priekšzināšanas. Tā veidota, lai būtu interesanta gan jauniem, gan dzīvē pieredzējušiem cilvēkiem, kam patīk labs humors, cilvēcīgo attiecību vieglums, šarms un koķetērija, temperamentīgas dejas un skaista mūzika.

Rīgas Muzikālā teātra Niko Dostāla operetes "Klīvija" iestudējuma pirmizrāde notika Rīgā šī gada februārī un viesojoties dažādos Latvijas novados, piedzīvojusi gan pārpildītas skatītāju zāles, gan stāvovācijas, kas liecina par kvalitatīva operetes žanra atdzimšanu Latvijā!

Latvijas operetes fonds, apvienojot profesionālu mākslinieku un sabiedrības centienus, veido profesionālu operetes teātri ar savu trupu, orķestri un atbilstošām telpām, lai visā Latvijā atkal ir pieejami profesionāli augstvērtīgi operetes žanra skatuves darbi.

"Operetes Jaungada koncerti" – 14. un 29. decembrī pulksten 18.00 Rīgā, kultūras pilī "Ziemeļblāzma".

Biļetes Biļešu paradīzes kasēs. Atlaides kolektīviem, daudzbērnu ģimenēm uzrādot "3+ ģimenes karti", studentiem, skolēniem, pensionāriem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61677003sec.