Atzīti speciālisti vadīs seminārus «Riga Photo Show 2014»

Indriķis Stūrmanis, Gunārs Binde, Andrejs Zemdega, Oļegs Zernovs, Aleksandrs Grebņevs, Gatis Rozenfelds, Vladimirs Svetlovs, Žanna Dubska... tie ir tikai daži no foto un video nozarē atzītiem speciālistiem, kuri izstādē ''Riga Photo Show 2014'' no 14. līdz 16. novembrim dalīsies ar savu pieredzi un atklās dažādus aroda noslēpumus.

Visas trīs dienas divās zālēs notiks atzītu speciālistu vadīti semināri gan profesionāļiem, gan amatieriem, gan tiem, kas fotografē tikai savam ģimenes albumam. Nāc, klausies un pilnveido gan radošās, gan tehniskās prasmes!

Binde aicina pielietot sen aizmirstos objektīvus

Mēs katru dienu nepārtraukti lasām par jaunajām tehnoloģijām un zinātnes sasniegumu ieviešanu vienkāršos sadzīves produktos. Savukārt Latvijas fotogrāfijas grands Gunārs Binde runās par lietām un fotografēšanas metodēm, kas ir aizmirstas, varbūt daudziem pat nezināmas, bet ir pielietojamas arī šajā digitālajā laikmetā. Seminārs ''Sen aizmirsto objektīvu pielietojums mūsdienu digitālajā fotogrāfijā" notiks sestdien plkst. 12.00.

Lai top skaistas bērnu fotogrāfijas!

Bērnu fotogrāfijas ikvienā ģimenē ir ļoti nozīmīgas, jo tās vienmēr būs kā atmiņu liecības un tiks aplūkotas gadiem ilgi. Tēti, mammas un citi interesenti! ''Canon'' aicina uz semināru, kurā sniegs noderīgus padomus un ieteikumus, kā paša spēkiem dažādos apstākļos un situācijās iegūt skaistas un izteiksmīgas bērnu fotogrāfijas. Semināru 15. novembrī plkst. 13.00 vadīs izstādes lieldrauga ''IB Serviss - Canon Biznesa Centrs'' pārstāvis Ilgvars Valters.

Kā top sieviešu kailfoto žurnāliem?

Vai esi pamanījis gaumīgos kailfoto žurnālos ''Klubs'', ''Playboy'' un ''FHM''? Noteikti esi! Toms Norde, kas ir daudzu šo fotogrāfiju autors, izstādē ''Riga Photo Show 2014'' vadīs semināru, kurā atklās kā top šīs fotogrāfijas. Sestdien plkst. 16.00 dodies uz semināru un uzzini kā Toms nonācis līdz šim žanram, kā top fotogrāfijas un kādi ir priekšnosacījumi fotografējot tieši žurnālam. Tāpat būs iespēja dzirdēt interesantus atgadījumus no darba ikdienas!

Atklāj komercfotogrāfijas noslēpumus!

Baltijā lielākās foto ziņu aģentūras „F64” vadītājs, fotogrāfs Gatis Rozenfelds aicina uz semināru, kurā atklās dažādus komercfotogrāfijas veidošanas trikus. Būs iespēja izzināt specifiku darbā ar klientu, sagatavošanos fotosesijai, tās norisi un darbu pēc tam. Seminārs notiks svētdien, 16. novembrī, plkst. 11.00.

Fotobankās ne tikai fotogrāfijas, bet arī video!

15. novembrī plkst. 14.00 Grieķijā dzīvojošais latviešu fotogrāfs Andrejs Zemdega, kas strādā vienā no pasaules lielākajām fotobankām ''iStockphoto'', vadīs semināru ''Video un fotobankas''. Uzzini kā fotobankās mainās foto un video pieprasījums – ko klienti vēlas, kāpēc lietotājs kādā mājaslapā uzturas ilgāk un kādēļ Google kādu mājaslapu mīl vairāk kā citas. Savukārt 16. novembrī plkst. 13.00, fotogrāfs Dainis Dērics dalīsies savā pieredzē un atklās, kādi ir fotogrāfa galvenie priekšnosacījumi veiksmīgai darbībai fotobankās.

Satiec mākslas filmas „Izlaiduma Gads” kinooperatoru!

''Īsta medusmaize'' video speciālistiem būs šobrīd tik populārās mākslas filmas ''Izlaiduma Gads'' kinooperatora Aleksandra Grebņeva vadītais seminārs ''Kā izvēlēties objektīvu savai filmai?''. Kinooperators piektdien plkst. 14.00 sniegs vērtīgus padomus objektīva izvēlē, balstoties ne tikai uz savu lielo pieredzi dokumentālajā kino, kur pazīstamākā no filmām ir ''Ģimenes Lietas'', bet arī uz pieredzi spēlfilmu un reklāmu veidošanā.

Praktiski semināri par Adobe Photoshop CC un Lightroom 5

Arī "Digital Guru" pasniedzēji Ķīpsalā vadīs praktiskus seminārus fotogrāfiem. 15. novembrī plkst. 10.00 Ivs Zenne aicina uz semināru ''Fotogrāfiem nozīmīgākie un biežāk izmantotie 2014. gada jaunumi programmā Adobe Photoshop CC'', lai pilnveidotu savas iemaņas darbā ar šo programmu. Savukārt 16. novembrī plkst. 10.00 Valdis Ošiņš stāstīs par darba plūsmas specifiku dažādu žanru fotogrāfu darbā, apstrādājot un organizējot attēlus ar Adobe Lightroom 5.

Viss par kāzu fotografēšanu

Izstādes trešajā jeb noslēdzošajā dienā plkst. 15.00 Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācijas biedri – fotogrāfi Artūrs Romanovskis un Kristīne Grīnvalde sīki un smalki runās par kāzu fotogrāfa darbu. Kristīne semināra apmeklētājus informēs par kāzu fotogrāfa atbildības būtiskākajiem aspektiem – atbildību, uzsākot kāzu fotogrāfa gaitas un fotografējot kāzu dienu, par kvalitatīva produkta nodošanu jaunlaulātajam pārim, kā arī par juridiskajām attiecībām. Toties Artūrs atklās visus kāzu fotografēšanas procesa etapus – no pirmskāzu fotosesijas līdz pat mičošanai.

Dalības maksa uz katru semināru ir EUR 3.00. Tie, kuri vēlas apmeklēt vairākus "Riga Photo Show 2014" seminārus, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā varēs iegādāties daudzdienu biļeti par EUR 17.00. Detalizētāku semināru programmu skatiet: www.bt1.lv/rigaphotoshow/?link=00500000

"Riga Photo Show" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk: www.rigaphotoshow.lv. Seko līdzi jaunumiem: www.facebook.com/rigaphoto.show

''Riga Photo Show 2014'' darba laiks:

14. novembrī 10.00–18.00

15. novembrī 10.00–18.00

16. novembrī 10.00–17.00

Vienlaikus Izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 3. starptautiskā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izstāde un konference "Riga COMM 2014". Vairāk: www.rigacomm.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86015797sec.