Iepērcies Latvijas zīmolu tirdziņā «Go Latvian!»

Sestdien, 15.novembrī, Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 12, no plkst. 11:00 līdz plkst.15:00 tirdziņā ''Go Latvian!'' iemīļoti Latvijas zīmoli apmeklētājiem cels galdā skaistas, kvalitatīvas un oriģinālas lietas. Tirdziņā būs iespējams iegādāties Latvijā ražotus apģērbus, aksesuārus, preces bērniem, kā arī dažādus mājas dizaina priekšmetus.

Starp ''Go Latvian!'' tirdziņa pārdevējiem būs sastopams modes un dzīvesstila konceptveikals ''Paviljons'', Latvijas Mākslas akadēmijas studenti ar saviem dizaina darinājumi, pašmāju autoru darināto pērļu veikals ''M50'', pērlīšu rotas ar latvju rakstiem no ''Rotaa'', dzīvespriecīgie ''Eduardo Cattus'' apģērbi, siltie adījumi no ''Marbuš'', kā arī oriģinālās ''YAYOI'' rotas.  

Paralēli iespējai iegādāties atzītu Latvijas zīmolu preces pieaugušajiem, īpaša nodaļa tirdziņā būs veltīta arī dažādām bērnu precēm, kurā atrodams būs gan apģērbs, gan dažādas rotaļlietas, kā arī bērnu grāmatas. Tāpat tirdziņa piedāvājumā būs skaistas dizaina lietas mājai, piemēram, lina un keramikas izstrādājumi, sveces un citi interjera akcenti. Bez jau minētajiem, tirdziņā dalību ņems vēl daudzi Latvijā atzīti un mīlēti gan apģērba, gan aksesuāru, gan mājas interjera priekšmetu ražotāji.

Elīna Stelcere, biedrības Rīgas Spīķeri valdes priekšsēdētāja: ''Ideja par tirdziņu radās domājot par novembri, Latvijas dzimšanas dienas mēnesi. Tirdziņa mērķis ir sapulcināt mīlētus un lolotus Latvijas zīmolus un šo zīmolu cienītājus vienkopus, lai ikvienam interesentam Latvijas svētku mēnesī būtu iespēja rotāties, savu vizuālo tēlu vai mājas interjeru papildinot ar kādu īpašu Latvijā radītu lietu. Atnākot sestdien uz Spīķeriem, apmeklētājiem būs iespēja iegādāties jau atzinīgi novērtētus Latvijas zīmolu ražojums, kā arī iepazīties ar dažādiem jaunumiem, turklāt šāds tirdziņš ir lieliska iespēja satikt vaigā zīmolu pārstāvjus un veidotājus."

Sestdien, paralēli tirdziņam, Spīķeru kvartālā norisināsies vēl vairāki pasākumi. No plkst. 12:00 interesenti aicināti apmeklēt jauno dramaturgu lasījumus pasākumā "10 minūtes slavas", kas norisināsies "Dirty Deal Teatro", Maskavas ielā 12k-2. Savukārt vakarā no plkst. 22:00 mākslas kafejnīcā "Cafe DALI'', Maskavas ielā 12k-1, visi laipni gaidīti uz ''Jazz Jam Session'', enerģijas pilnu dzīvās mūzikas vakaru, piepildītu ar improvizāciju, džezu, virtuozu spēles tehniku un apbrīnojamu mūziķu talantu.

Tirdziņš ''Go Latvian!'' notiks ''Mazās biznesa dienas'' ietvaros. ''Mazā biznesa diena'' ir viena diena gadā, kad pievēršam īpašu uzmanību Latvijas mikro un mazajiem uzņēmumiem, atbalstot viņus gan ar uzslavu vai padomu, gan pirkumiem vai pasūtījumiem.

Ieeja visos pasākumos bezmaksas. Plašāka informācija www.spikeri.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.63330507sec.