LIDO Atpūtas centrā iemirdzēsies Rīgā lielākā Ziemassvētku egle

Svētdien, 23. novembrī, plkst. 18.00 LIDO Atpūtas centrā (Krasta ielā 76) visā krāšņumā tiks iedegta lielākā Rīgas Ziemassvētku egle. 23 metrus augstais Ziemassvētku vēstnesis ir izgreznots ar vairāk nekā miljons dažādiem rotājumiem. Vakara gaitā ikviens varēs satikt Ziemassvētku vecīti un bez maksas iegūt personificētu foto – Ziemassvētku kartiņu, kā arī cienāties ar rūķu sarūpētajām veltēm.

Egles rotājumus iespējams iedegt četros dažādos veidos jeb dimensijās, atsevišķi izgaismojot tikai stumbru, bantes un zvanus, lentas vai visu kopā. 1 000 000 dažādu krāsu lampiņu, zvaniņu, bantīšu un lentu izvietošanai patērētas vairāk nekā 2000 darba stundas.

Tāpat pie Atpūtas centra ieejas ir izvietota īpaša egle – rūķa māja, kura ir 8 metrus augsta un 3 metrus plata. Tajā ikviens varēs ieiet iekšā un ieraudzīt, kā dzīvo Ziemassvētku rūķis – apaļā istabā zem zvaigžņotām debesīm. Brīvdienās un svētkos, kad darbi būs padarīti, ikviens šeit varēs sastapt nama saimnieku. Rūķis viesus vedīs brīnumiem pilnā pasaku ceļojumā. Visa Atpūtas centra teritorija būs rotāta ar gaismotiem zvēriem, īstām eglītēm un dažādiem pasaku motīviem.

"Ziemassvētkos vienmēr rūpējamies, lai LIDO Atpūtas centrā varētu izbaudīt svētku gaisotni. Šogad visus viesus vedīsim pasakainā ceļojumā, atgādinot labi zināmas un sen aizmirstas pasakas, kurās LIDO rūķi iepinuši Ziemassvētku motīvus. Arī šajos Ziemassvētkos LIDO uzstādīta lielākā Ziemassvētku egle, kura ir pasaules līmeņa mākslas darbs. Aicinu ikvienu Ziemassvētku sajūtu cienītāju viesoties pie mums un atrast savu svētku brīnumu," norāda Antra Bergmane, LIDO Atpūtas centra vadītāja.  

Egles iedegšanas pasākumā būs iespēja iegūt Ziemassvētku kartiņu ar savu fotogrāfiju, kuru nosūtīt saviem mīļajiem. Tāpat Ziemassvētku vecītis pastāstīs savu Ziemassvētku stāstu un rūķu zēni ar rūķu meitenēm dziedās un cienās ar siltu tēju un garšīgām piparkūkām. Pasākuma programma LIDO Atpūtas centrā notiks 23.novembrī no plkst. 18.00 līdz plkst. 21.00. Visās aktivitātēs dalība ir bez maksas.

Ziemassvētku gaisotni, īpašu svētku programmu un skaistās dekorācijas LIDO Atpūtas centrā būs iespējams baudīt no 23. novembra līdz pat janvāra beigām.

Par AS LIDO

LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskajā ēdināšanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju, kurā ir pārskatāma ēdienu pagatavošana, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu.  Rīgā šobrīd darbojas deviņi LIDO bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta, LIDO Atpūtas centrs un tā restorāns, kā arī nesen atvērtais bistro LIDO Domina Shopping), viens LIDO bistro Tallinā. LIDO struktūrā ietilpst arī gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 1000 darbiniekus. Plašāk par uzņēmumu: www.lido.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41049194sec.