Nedēļas nogalē LIDO Atpūtas centrā viesosies AHHAA un atklās slidošanas sezonu

Līdz ar vēsāka laika iestāšanos, uzsākta ledus liešana LIDO slidotavā (Krasta ielā 76, Rīgā), kas ir lielākā atvērtā tipa slidotava Baltijā. LIDO slidotava darbu sāks jau šajā nedēļas nogalē, kad LIDO Atpūtas centrā viesosies arī Igaunijas zinātnes centrs AHHAA. Īpašās zinātnes teltīs ikviens bez maksas varēs izbaudīt dažādus brīnumus un klātienē vērot dinozauru atgriešanos, piedalīties Ziemassvētku darbnīcās un skatīties teātra uzvedumus.

''Jau gandrīz mēnesi cilvēki aktīvi zvana un interesējās, kad atklāsim slidošanas sezonu un līdz ar pirmo sniegu LIDO Atpūtas centrā bija ieradies pirmais slidotājs ar visu ekipējumu. LIDO slidotavā ikviens varēs izpriecāties pēc sirds patikas. Mūsu pieredzējušie instruktori palīdzēs apgūt pirmās iemaņas gan lieliem, gan maziem,'' aicinot visus slidot, norāda Antra Bergmane, LIDO Atpūtas centra vadītāja.

Ieskandinot ziemas sezonu, arī LIDO partneri no Igaunijas zinātnes centra AHHAA apmeklētājiem sagatavojuši īpašus pārsteigumus – pirmo reizi Rīgā viesosies daļa no jaunatklātās dinozauru ekspozīcijas. Ikvienam apmeklētājam bez maksas būs iespēja vērot zinātnes teātri, izveidot eglītes rotājumus, piedalīties dažādos eksperimentos un pagatavot svētku gardumus ar savām rokām.

Slidotava savu darbu sāks 28. novembrī un būs atvērta līdz pat pavasarim. Tās kopējā platība ir 5000 m2 un vienlaikus LIDO slidotavā var slidot līdz pat 400 cilvēki.

LIDO slidotavai ir īpašs reljefs - malās atrodas gludi ledus pacēlumi, pa kuriem meistarīgākie slidotāji varēs izmēģināt sajūtu, kāda rodas, no ledus kalniņa nobraucot ar slidām. Starpība starp augstāko un pamata ledus līmeni ir vairāk nekā viens metrs. Lai ledus būtu gluds un slidošanai piemērots, tā virsējā kārta tiks atjaunota ik pēc divām stundām. Slidotavā pieejama arī slidu noma un kafejnīca.

Slidotava būs atvērta darba dienās no 11:00 – 22:00 un brīvdienās no 10:00 līdz 23:00.

Ar cenām iespējams iepazīties www.lido.lv

AHHAA Ziemassvētku programmas Rīgā elektroniskā versija pieejama šeit: http://goo.gl/FKzKbZ

Par AS LIDO

LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskajā ēdināšanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju, kurā ir pārskatāma ēdienu pagatavošana, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu.  Rīgā šobrīd darbojas deviņi LIDO bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta, LIDO Atpūtas centrs un tā restorāns, kā arī nesen atvērtais bistro LIDO Domina Shopping), viens LIDO bistro Tallinā. LIDO struktūrā ietilpst arī gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 1000 darbiniekus. Plašāk par uzņēmumu: www.lido.lv.

Par AHHAA

AHHAA ir Igaunijas iecienītākais zinātnes centrs, kura galvenais uzdevums ir iepazīstināt zinātni plašam cilvēku lokam. Šobrīd AHHAA pasākumus Tartu ir apmeklējuši vairāk nekā 2 miljoni cilvēku visās vecuma grupās. Galvenā metode ir ''rokas-klāt'' izstādes, bet ir iespējams darboties arī planetārijā, darbnīcās un zinātnes teātrī. Skolām tiek piedāvātas arī dažādas mācību programmas. AHHAA gaida apmeklētājus visos vecumos, lai šeit pavadītu saturīgu un piedzīvojumu pilnu dienu.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64666414sec.